Τον σκότωσαν γιατί ...τραγουδούσε!

Τον σκότωσαν γιατί ...τραγουδούσε! Facebook Twitter
3

Τρείς Ταϊλανδοί μουσικοί σκότωσαν αμερικανό τουρίστα, πιθανότατα επειδή δεν σταμάτησε να τραγουδά στο μπαρ παρά τις προειδοποιήσεις τους, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Σύμφωνα με την απίστευτη είδηση, που μετέδωσαν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ο 51χρονος αμερικανός δέχθηκε δύο μαχαιριές στο στήθος και ο 27χρονος γιός του τραυματίσθηκε στο χέρι χθες βράδυ με τα μέλη της ορχήστρας του μπαρ στο Άο Νανγκ, στην επαρχία Κράμπι.

Οι τρεις μουσικοί που συνελήφθησαν ομολόγησαν την πράξη τους, όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία.

Το θύμα είχε ανέβει στην σκηνή του μπαρ, το οποίο μέσα από την ιστοσελίδα του παρακινεί τους θαμώνες να μη διστάσουν «να τραγουδήσουν με την ορχήστρα».

«Το θύμα κι ο γιός του λογομάχησαν με τους τρεις μουσικούς διότι ο 51χρονος δεν σταμάτησε να τραγουδά όταν η ορχήστρα έκανε διάλειμμα», εξήγησε αξιωματικός της αστυνομίας.

«Τότε ο αμερικανός ζήτησε να του επιστραφούν τα χρήματα που είχε δώσει ως φιλοδώρημα». Οπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, οι μουσικοί μαχαίρωσαν τον 51χρονο έξω από το μπαρ και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο ίδιος αστυνομικός.

Η Ταϊλάνδη τους τελευταίους μήνες έχει εκδώσει προειδοποιήσεις προς τους παραθεριστές αναφορικά με την ασφάλειά τους και για τις διάφορες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί με θύματα τουρίστες στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες της χώρας. Τον περασμένο χρόνο η Ταϊλάνδη είχε υποδεχθεί πάνω από 22 εκατ. επισκέπτες.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μητέρα τρανς αγοριού που πέθανε σε μονάδα ψυχικής του Μάντσεστερ υγείας ζητά δημόσια έρευνα

Διεθνή / Η μητέρα τρανς αγοριού που πέθανε σε μονάδα ψυχικής υγείας του Μάντσεστερ ζητά δημόσια έρευνα

Έρευνα διαπίστωσε ότι υπήρξαν παραλείψεις πολλών υπηρεσιών πριν από τον θάνατο του 17χρονου Τσάρλι Μίλερς τον Δεκέμβριο του 2020 σε μονάδα ψυχικής υγείας του Μάντσεστερ
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
«Το θύμα κι ο γιός του λογομάχησαν με τους τρεις μουσικούς διότι ο 51χρονος δεν σταμάτησε να τραγουδά όταν η ορχήστρα έκανε διάλειμμα», εξήγησε αξιωματικός της αστυνομίας. «Τότε ο αμερικανός ζήτησε να του επιστραφούν τα χρήματα που είχε δώσει ως φιλοδώρημα» Μπορει να φαινομαι κυνικος,αλλα πηγαινε γυρευοντας....Εαν μαλιστα ειχε προσβλητικη συμπεριφορα, οπως συχνα κανουν καποιοι που δινουν φιλοδωρημα και συμπεριφερονται σα να τους ανηκεις...
φίλες μου υποκριθείτε πως αυτό το σχόλιο δεν υπάρχει. απλά ο dimm δεν το ανάρτησε στις 31.7.2013. ε ναι. στις 21:57 εκείνης της μέρας ο αγαπητός dimm διάβαζε το αυτοβιογραφικό βιβλίο της gianna angelopoulos-daskalaki απολαμβάνοντας ένα σορμπέ βατόμουρο. δεν έγραφε σχόλια. κάποιο λάθος θα έγινε. είμαι σίγουρη.