Νοικιάζουν άτομα με ειδικές ανάγκες για να γλιτώσουν τις ουρές!

Νοικιάζουν άτομα με ειδικές ανάγκες για να γλιτώσουν τις ουρές! Facebook Twitter
2

Οι ουρές στη Disney World είναι τεράστιες, αλλά οι πλούσιοι βρήκαν έναν τρόπο για να τις παρακάμψουν, γλιτώνοντας μάλιστα και λεφτά: οι πλούσιοι γονείς από το Μανχάταν χρησιμοποιούν μια υπηρεσία που υπάρχει για να εξυπηρετεί ΑμΕΑ, κι έτσι κυκλοφορούν στο πάρκο μέσα σε ένα σκούτερ που προορίζεται για άτομα με ειδικές ανάγκες και τους συνοδούς τους, παρακάμπτοντας ουρές έως και δύο ωρών. 

«Δεν γίνεται να επισκεφθείς τη Ντίσνεϊ χωρίς οδηγό», είπε μία πλούσια μαμά, σύμφωνα με τη New York Post. «Έτσι βλέπει το 1% το Disneyworld».

Η επίσημη περιήγηση VIP της Ντίσνεϊ περιλαμβάνει ξεναγούς και εισιτήρια που παρακάμπτουν ουρές για εισιτήρια που κοστίζουν 310 με 380 δολάρια την ώρα. Αυτό είναι πολύ πιο ακριβό από την υπηρεσία που χρεώνει 130 δολάρια την ώρα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Το τηλέφωνο αυτού της «ειδικής» υπηρεσίας κυκλοφόρησε μεταξύ των μαθητών των ιδιωτικών σχολείων του Μανχάταν κατά τη διάρκεια των διακοπών του Απριλίου και όταν κάποιος τηλεφωνήσει, πρέπει να πει από ποιόν βρήκε το τηλέφωνο. «Είναι μια πληροφορία για λίγους, οι οποίοι την μοιράζονται με μεγάλη προσοχή» δήλωσε η κοινωνιολόγος Dr. Wednesday Martin, η οποία έμαθε γι' αυτό το κύκλωμα ενώ έκανε έρευνα για το βιβλίο της, 'Primates of Park Avenue'.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Gen Z δεν θέλει να γίνει διάσημη. Θέλει απλώς να την αφήσουν ήσυχη

Πολιτισμός / Η Gen Z δεν θέλει να γίνει διάσημη. Θέλει απλώς να την αφήσουν ήσυχη

Μια νέα έρευνα δείχνει ότι μόνο το 9% των νέων κάτω των 30 θέλει να γίνει διάσημο, ενώ το 79% προτιμά την ιδιωτικοτητά του. Μετά από δύο δεκαετίες reality TV, influencers, screenshots και μόνιμης ψηφιακής έκθεσης, η φήμη δεν μοιάζει πια με όνειρο.
THE LIFO TEAM
Η σχέση των Ελλήνων με το τατουάζ

Guest Editors / To 17% των Ελλήνων έχει τατουάζ. Γιατί το κάνουν;

Ποιος αποφασίζει τελικά για το σώμα μας; Το άτομο ή οι κοινωνικοί κανόνες; Με αφορμή νέα πανελλαδική έρευνα, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, αναπληρωτής καθηγητής στο ΠΑΜΑΚ, παρουσιάζει τα δεδομένα και αναλύει τι αλλάζει στην ελληνική κοινωνία και τι παραμένει ίδιο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

σχόλια

2 σχόλια