Καιρός - 25η Μαρτίου: Με βροχή και κρύο οι παρελάσεις

ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΟΧΗ ΚΡΥΟ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Βροχερός και κρύος αναμένεται ο καιρός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια.

Αύριο Δευτέρα 23 Μαρτίου, θα σημειωθούν βροχοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα.

Την Τρίτη 24 Μαρτίου, ο καιρός στην Αττική θα φέρει όπως σημείωσε ο μετεωρολόγος του Alpha «ψιλόβροχο» κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης, ενώ βροχές θα εκδηλωθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι περισσότερες βροχές εκτιμάται ότι θα σημειωθούν στην Κρήτη.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο καιρός θα είναι σχεδόν ίδιος, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια. Στην Αθήνα, η στρατιωτική παρέλαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί με ψιλόβροχο.

Οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε χαμηλά επίπεδα, ενώ οι βοριάδες θα φτάνουν έως και τα 6 μποφόρ, ενισχύοντας το αίσθημα του κρύου.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ελλάδα / Έτσι θα γίνει η Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Θεσσαλονίκης

Η LiFO παρουσιάζει τη μελέτη και τις απεικονίσεις του αρχιτεκτονικού γραφείου «Apostolopoulos Tasoulis» που απέσπασε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό για την «Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων Θεσσαλονίκης»
THE LIFO TEAM
ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΛΑΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: «Πάνω από τα κέρδη σας δεν υπολογίζετε ανθρώπινες ζωές» - Η κατάθεση της μητέρας της Κλαούντια Λάτα

Η Άλμα Λάτα έκανε λόγο για «έγκλημα με δύο σκέλη», αναφερόμενη τόσο στις συνθήκες που οδήγησαν στη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών όσο και σε όσα ακολούθησαν, με τις παρεμβάσεις στον χώρο του δυστυχήματος
THE LIFO TEAM