Αυτός είναι ο Έλληνας γιατρός που έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες επεμβάσεις σε άπορα παιδιά

6

Ο Αυξέντιος Καλανγκός έχει πραγματοποιήσει 9.000 επεμβάσεις σε άπορα παιδιά την τελευταία δεκαετία. Έχει χαρακτηριστεί ως ο «σύγχρονος ιεραπόστολος της Ιατρικής».

Το 1998 ίδρυσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα "Coeurs pour tous" (Καρδιές για όλους) και από τότε πλαισιωμένος από μια ομάδα χειρουργών με κοινά ιδανικά, προσφέρει ανεκτίμητες ιατρικές υπηρεσίες στους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη του σε όλον τον κόσμο.

Περισσότερα στο βίντεο όπου μιλάει και ο ίδιος.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Δεν είναι τυχαίο που όλοι υποστηρίζουν πως οι καλύτεροι Έλληνες είναι αυτοί του εξωτερικού.Έχοντας γνωρίσει πολλούς Έλληνες τους εξωτερικού, που ζούν ή ίσως και να μεγάλωσαν εκεί,(μιλάμε πάντα για αναπτυγμένες και πολιτισμένες χώρες),διαπίστωσα ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους εγχώριους,είτε μιλώντας για γυναίκες είτε για άντες.Πόσοι γιατροί στην Ελλάδα θα έκαναν το ίδιο πράγμα όπως ο κ.Καλανγκός? Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις και στις δύο περιπτώσεις.
κάποια τέτοια παραδείγματα σε κάνουν να πιστεύεις ακόμα στον "άνθρωπο". Τι πολιτικοί και βλακείες, όλοι μας κρεμάσανε! Ανθρώπους να ψηφίσουμε- υποστηρίξουμε, όχι με όπλα ή με λογίδρια! Ανθρώπους με συναίσθηση, σεβασμό και αγάπη