Αυτός είναι ο Έλληνας γιατρός που έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες επεμβάσεις σε άπορα παιδιά

6

Ο Αυξέντιος Καλανγκός έχει πραγματοποιήσει 9.000 επεμβάσεις σε άπορα παιδιά την τελευταία δεκαετία. Έχει χαρακτηριστεί ως ο «σύγχρονος ιεραπόστολος της Ιατρικής».

Το 1998 ίδρυσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα "Coeurs pour tous" (Καρδιές για όλους) και από τότε πλαισιωμένος από μια ομάδα χειρουργών με κοινά ιδανικά, προσφέρει ανεκτίμητες ιατρικές υπηρεσίες στους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη του σε όλον τον κόσμο.

Περισσότερα στο βίντεο όπου μιλάει και ο ίδιος.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ελλάδα / Έτσι θα γίνει η Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Θεσσαλονίκης

Η LiFO παρουσιάζει τη μελέτη και τις απεικονίσεις του αρχιτεκτονικού γραφείου «Apostolopoulos Tasoulis» που απέσπασε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό για την «Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων Θεσσαλονίκης»
THE LIFO TEAM
ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΛΑΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: «Πάνω από τα κέρδη σας δεν υπολογίζετε ανθρώπινες ζωές» - Η κατάθεση της μητέρας της Κλαούντια Λάτα

Η Άλμα Λάτα έκανε λόγο για «έγκλημα με δύο σκέλη», αναφερόμενη τόσο στις συνθήκες που οδήγησαν στη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών όσο και σε όσα ακολούθησαν, με τις παρεμβάσεις στον χώρο του δυστυχήματος
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Ελλάδα / Θάνατος Μαζωνάκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του υπνοθεραπευτή - «Σταματήστε να με διασύρετε»

Ο Νάσος Κομιανός βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη και τη σχέση του τραγουδιστή με τους δύο κατηγορούμενους γιατρούς
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Δεν είναι τυχαίο που όλοι υποστηρίζουν πως οι καλύτεροι Έλληνες είναι αυτοί του εξωτερικού.Έχοντας γνωρίσει πολλούς Έλληνες τους εξωτερικού, που ζούν ή ίσως και να μεγάλωσαν εκεί,(μιλάμε πάντα για αναπτυγμένες και πολιτισμένες χώρες),διαπίστωσα ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους εγχώριους,είτε μιλώντας για γυναίκες είτε για άντες.Πόσοι γιατροί στην Ελλάδα θα έκαναν το ίδιο πράγμα όπως ο κ.Καλανγκός? Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις και στις δύο περιπτώσεις.
κάποια τέτοια παραδείγματα σε κάνουν να πιστεύεις ακόμα στον "άνθρωπο". Τι πολιτικοί και βλακείες, όλοι μας κρεμάσανε! Ανθρώπους να ψηφίσουμε- υποστηρίξουμε, όχι με όπλα ή με λογίδρια! Ανθρώπους με συναίσθηση, σεβασμό και αγάπη