Δένδιας: «Τους ρετουσάραμε για να αναγνωρίζονται»

Δένδιας: «Τους ρετουσάραμε για να αναγνωρίζονται» Facebook Twitter
15

Eπιμένει στην εκδοχή του τραυματισμού των 4 συλληφθέντων για τη ληστεία στην Κοζάνη, κατά τη σύλληψη τους ο κ. Δένδιας, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει ότι η αστυνομία ρετούσαρε τις φωτογραφίες για αναγνωρίζονται οι κρατούμενοι.

Όπως δήλωσε ο υπουργός, το πρωί στο ΜΕΓΚΑ,  «οι φωτογραφίες των συλληφθέντων παραποιήθηκαν προκειμένου να γίνουν αναγνωρίσιμα τα πρόσωπά τους.»

"Αν αποδειχθεί βασανισμός των συλληφθέντων, οι κυρώσεις του νόμου θα είναι αμείλικτες" είπε, μεταξύ άλλων, και προσέθεσε πως "δεν υπάρχει πρόθεση να καλυφθεί κανείς για οτιδήποτε, ο βασανισμός δεν επιτρέπεται".

"Παραβιάσεις δικαιωμάτων δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές", τόνισε.

15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Για να αποζητάς την δικαιοσύνη και την ειρήνη θα πρέπει να την αποδίδεις πρώτος ως Υπουργός..και δεν τον βλέπω.Θεωρείται ηλίθιους τους πάντες.Εγκληματίες και κλεφτες υπήρχαν πάντα..αλλά δεν τους κλέβουμε και τους βαράμε για να πάραδειγματιστούν.
"δεν υπάρχει πρόθεση να καλυφθεί κανείς για οτιδήποτε, ο βασανισμός δεν επιτρέπεται" Το να λέει κάτι τέτοιο, ούτε ένα μήνα μετά την απόφαση του εφετείου στην δίκη για τον βασανισμό του Α. Δημητρίου είναι κάτι παραπάνω απο θράσος...
Οι αναγνωστες της LIFO καταγγελουμε τη βαναυσοτητα των ωριμων μπατσων (20-25) κατα τη συλληψη των αθωων αγγελικων παιδιων (20-28) που το μονο που θελησαν ηταν να κανουν μια ληστειουλα με καλασνικωφ και εστελναν κατι τοσο δα βομβιτσες σε πρεσβειες.
σου λεει κατι πως οι περισσοτεροι κρινουν αρνητικα το σχολιο σου|??? ληστεψαν οργανισμο ο οποιοσ ληστευε εσενα κ την οικογενεια σοθ χρονια, και οι πρεσβειες απλα επαιζαν με την ιδιοτητα σου ως ελληνας πολιτης,,,,εσυ μαλλον γουσταρεις...
ε την άλλη φορά να ζητάτε από τους γονείς να σας στέλνουν μια πρόσφατη φωτογραφία για να μην αναγκάζεστε να ρετουσάρετε τις φωτογραφίες των βασανισμένων συλληφθέντων- συγνώμη τραυματισμένων τρομοκρατών ήθελα να πω.
Φαίνεται πως πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με ηλίθιους. Η υποκρισία του Δένδια και των ανθρώπων της εξουσίας, καθώς και ο τρόπος που χλευάζουν την κοινωνία και τους θεσμούς αποτελούν από μόνα τους πράξεις τρομοκρατίας.
Βιαστηκε ο νικολακης να βγαλει ανακοινωση κατα του Συριζα και τωρα γελοιοποιειται που διαπιστωσε οτι πιθανον να του ερθει μπουμερανγκ μια ανευ στηριξη των πεπραγμενων της ελλ. αστυνομιας. Αφιερωμενο σε οσους θεωρουν οτι η καταδικη των βασανιστηριων ειναι και αυτη μια ιδεολογικα χρωματισμενη θεση, οπως π.χ. η σταση στο ζητημα των καταληψεων.
«οι φωτογραφίες των συλληφθέντων παραποιήθηκαν προκειμένου να γίνουν αναγνωρίσιμα τα πρόσωπά τους.» Δλδ ήταν αγνώριστοι απ'το ξύλο; Είναι και ηλίθιος ο άνθρωπος!