Γονείς καταγγέλλουν αναίτιες προσαγωγές στα Εξάρχεια

Γονείς καταγγέλλουν αναίτιες προσαγωγές στα Εξάρχεια Facebook Twitter
5

Αναίτιες προσαγωγές καταγγέλλουν πολίτες, στην αστυνομική επιχείρηση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Εξαρχείων. Αυτόπτης μάρτυρας και γονέας 17χρονου μαθητή κάνει λόγο στο tvxs για ανεξέλεγκτες προσαγωγές με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ και των ΜΑΤ  να μαζεύουν στην τύχη και χωρίς εξήγηση άτομα από την πλατεία. Ένας από τους 13 προσαχθέντες ήταν και ο 17χρονος μαθητής, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος τελικά στις 3 τα ξημερώματα, αφού του πήραν πρώτα δακτυλικά αποτυπώματα. Ο πατέρας του εξηγεί ότι ο 17χρονος που μόλις είχε φύγει από το φροντιστήριο και απλώς έτρωγε με ένα φίλο του στην περιοχή. «Τον πήραν χωρίς λόγο, χωρίς να δώσουν εξηγήσεις ενώ περίμενε έξω από το μαγαζί. Τον κράτησαν μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα, του πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα. Με ποιο δικαίωμα τρομοκρατούν τα παιδιά», τόνισε η μητέρα του 17χρονου μιλώντας στο tvxs.gr. 

Οι προσαχθέντες, 13 στον αριθμό, αφέθηκαν ελεύθεροι εκτός ενός που κατηγορήθηκε ότι πέταξε καρέκλα προς τους αστυνομικούς.

Eν τω μεταξύ σε video που αναρτήθηκε στο indymedia καταγράφεται η πτώση ενός ενστόλου από το δίκυκλο, κατά την προσπάθεια του να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην εμφάνιση του στην πλατεία. Καταγράφεται επίσης και η απορία των πολιτών για αυτή την επιχείρηση.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ 2OΧΡΟΝΗ MDMA

Ελλάδα / Νεκρή 20χρονη έπειτα από χρήση MDMA στη Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 20χρονο φίλο της

Ο νεαρός κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση, ενώ οι Αρχές αναζητούν το πρόσωπο που προμήθευσε τη ναρκωτική ουσία – Η 20χρονη κατέρρευσε σε πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής
THE LIFO TEAM
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΑΔΕ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

Ελλάδα / Άννα Βίσση: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ συναυλίες και ευρωπαϊκή περιοδεία της τραγουδίστριας

Παράλληλα, ελεγκτές της ΑΑΔΕ επισκέφτηκαν την οικία του Νίκου Καρβέλα για να του επιδώσουν έγγραφο σχετικά με φορολογικές εκκρεμότητες προηγούμενων ετών, που ανέρχονται τις 850.000 ευρώ
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
α καλαα.μας φακελωνουνε ολους σιγα σιγα.σε λιγο θα μας προσαπτουν κ κατηγοριες ενω τρωμε παγωτο στη πλατεια κ θα μας λενε οτι εχουμε ηδη φακελο.