Γονείς καταγγέλλουν αναίτιες προσαγωγές στα Εξάρχεια

Γονείς καταγγέλλουν αναίτιες προσαγωγές στα Εξάρχεια Facebook Twitter
5

Αναίτιες προσαγωγές καταγγέλλουν πολίτες, στην αστυνομική επιχείρηση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Εξαρχείων. Αυτόπτης μάρτυρας και γονέας 17χρονου μαθητή κάνει λόγο στο tvxs για ανεξέλεγκτες προσαγωγές με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ και των ΜΑΤ  να μαζεύουν στην τύχη και χωρίς εξήγηση άτομα από την πλατεία. Ένας από τους 13 προσαχθέντες ήταν και ο 17χρονος μαθητής, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος τελικά στις 3 τα ξημερώματα, αφού του πήραν πρώτα δακτυλικά αποτυπώματα. Ο πατέρας του εξηγεί ότι ο 17χρονος που μόλις είχε φύγει από το φροντιστήριο και απλώς έτρωγε με ένα φίλο του στην περιοχή. «Τον πήραν χωρίς λόγο, χωρίς να δώσουν εξηγήσεις ενώ περίμενε έξω από το μαγαζί. Τον κράτησαν μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα, του πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα. Με ποιο δικαίωμα τρομοκρατούν τα παιδιά», τόνισε η μητέρα του 17χρονου μιλώντας στο tvxs.gr. 

Οι προσαχθέντες, 13 στον αριθμό, αφέθηκαν ελεύθεροι εκτός ενός που κατηγορήθηκε ότι πέταξε καρέκλα προς τους αστυνομικούς.

Eν τω μεταξύ σε video που αναρτήθηκε στο indymedia καταγράφεται η πτώση ενός ενστόλου από το δίκυκλο, κατά την προσπάθεια του να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην εμφάνιση του στην πλατεία. Καταγράφεται επίσης και η απορία των πολιτών για αυτή την επιχείρηση.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
α καλαα.μας φακελωνουνε ολους σιγα σιγα.σε λιγο θα μας προσαπτουν κ κατηγοριες ενω τρωμε παγωτο στη πλατεια κ θα μας λενε οτι εχουμε ηδη φακελο.