Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, στις 20:00, το LIYSTOR φιλοξένησε μια ιδιωτική παρουσίαση του νέου μενού, παρουσία γαστρονομικών συντακτών, συνεργατών και φίλων του εστιατορίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην τέχνη της ελληνικής γαστρονομίας.
Το μενού αντλεί έμπνευση από την ελληνική γη και τη θάλασσα, με πιάτα που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα των πρώτων υλών μέσα από μια σύγχρονη, δημιουργική οπτική.
Ο Chef Νίκος Αποστολάκης, με καταγωγή από την Κρήτη και εμπειρία σε εμβληματικά εστιατόρια όπως τα Boury (3 αστέρια Michelin), Residenz Heinz Winkler (2 Michelin )και Celeste (1 Michelin), υπογράφει ένα γαστρονομικό αφήγημα που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, αισθητική ισορροπία και βαθιά σύνδεση με την ελληνική παράδοση.
Κάθε πιάτο του νέου μενού αφηγείται μια ιστορία — από τις μικρασιατικές και σμυρναίικες αναφορές έως τις αστικές επιρροές της νεότερης Αθήνας. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ένα προσεκτικά επιλεγμένο wine pairing, που αποτυπώνει τη φιλοσοφία του Liystor: την αρμονική συνύπαρξη παράδοσης, τόπου και σύγχρονης δημιουργίας.
Μέσα στο ιστορικό αυτό κτήριο, με φόντο την Ακρόπολη, το Liystor συνεχίζει να υπηρετεί την τέχνη της φιλοξενίας, προσκαλώντας το κοινό σε ένα culinary experience που τιμά το παρελθόν και εμπνέεται από το μέλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.liystor.com Διεύθυνση: Ερμού 92-94, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2241113
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0