Δεν υπάρχει κανένα ορθογραφικό λάθος στη φράση «more than a filling» που βλέπεις γραμμένη στα κουτάκια. Γιατί αυτά περιέχουν σάντουιτς έτσι όπως δεν τα έχεις ξαναγευτεί, με συνδυασμούς υλικών που είναι κάτι περισσότερο από μία απλή γέμιση.

 

Στην καρδιά του Κολωνακίου, το Nosh: Lobster & Brioche έρχεται να ξαναγράψει την ιστορία του street food σε έναν χώρο μοντέρνο, με μια μεγάλη μαρμάρινη μπάρα και την κουζίνα σε κοινή θέα που σε παρασύρει στα κρυμμένα gems της Νέας Υόρκης.

 

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι το lobster roll, ένα elevated σάντουιτς με αστακό που έρχεται σε δύο εκδοχές: το Lobster Roll Maine με μαγιονέζα, λάιμ και chives και το Lobster Roll Nosh με hollandaise και σχοινόπρασο. Το μπριός ψωμάκι, μια βουτυράτη απόλαυση από μόνο του, αγκαλιάζει τέλεια τις ντελικάτες γεύσεις των φρέσκων υλικών.  

 

Nosh: Η Αθήνα καλωσορίζει τα rolls αστακού στη street food σκηνή της
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Στον κατάλογο θα βρεις κι άλλες επιλογές σε σάντουιτς όπως το Shrimp Roll με γαρίδα, μαγιονέζα και chorizo ή το Pulled Beef και το Tuna Melt. Στα συνοδευτικά, τα corn ribs ή τα arancini με μπισκ αστακού παίζουν τον δικό τους ρόλο, που κάθε άλλο παρά δευτερεύων είναι. Μάλιστα, όπως λέει ο δημιουργός Λίνος Ιερίδης, κάθε τόσο θα συμβαίνουν διάφορες γευστικές εκπλήξεις για να δίνουν στο Nosh μια ζωντανή ταυτότητα.

 

Για αρχή, κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα βρίσκεις στο μενού φρέσκα στρείδια, ενώ καθημερινά από τις 10 μέχρι τις 2 το μεσημέρι το Nosh θα σερβίρει eggs benedict με prosciutto cotto ή in house μαριναρισμένο σολομό, παρουσιάζοντας τη δική του οπτική πάνω στο brunch.

 

Να προσθέσεις οπωσδήποτε χαβιάρι Imperia στο roll σου για να γευτείς την απόλυτη γαστρονομική νοστιμιά σε περιτύλιγμα street food. Το Nosh συνδέει τις υψηλές γεύσεις με την απόλαυση τού να τρως με τα χέρια και αυτό είναι άκρως cool!

 

Καψάλη 5, Κολωνάκι, 210 7228281

Instagram: nosh_lobster_and_brioche

Οδηγός Γεύσης