Καβάλα: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Νικόπουλος

Καβάλα: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Νικόπουλος Facebook Twitter
0

Τη ζωή του έχασε σήμερα τα ξημερώματα ο 73χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Νικόπουλος, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Αντιφίλιπποι του δήμου Παγγαίου, στον νομό Καβάλας.

Το δυστύχημα συνέβη όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Η 59χρονη οδηγός του ενός οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, ενώ ο 73χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Τάσος Νικόπουλος, κατέληξε καθ'οδόν προς το νοσοκομείο.

Ο Τάσος Νικόπουλος είχε σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα, ξεκινώντας από τα εφηβικά του χρόνια στον Α.Ο. Καβάλας, ενώ αργότερα έγινε αναγνωρίσιμος για την παρουσία στον Ορφέα και φόρεσε και τη φανέλα του Βρασίδα Νέας Περάμου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM