Ιράκ: Πενήντα νεκροί και τραυματίες σε φωτιά σε εμπορικό κέντρο

Ιράκ: Πενήντα νεκροί και τραυματίες σε φωτιά σε εμπορικό κέντρο Facebook Twitter
Φωτ: Χ
0

Περίπου 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν ή τραυματίσθηκαν στην φωτιά που εκδηλώθηκε σε εμπορικό κέντρο της πόλης Κουτ, στο ανατολικό Ιράκ, έκαναν σήμερα γνωστό τα επίσημα ιρακινά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τον κυβερνήτη της επαρχίας Ουασίτ.

«Ο απολογισμός των θυμάτων ανέρχεται σε περίπου 50 ανθρώπους, νεκρούς και τραυματίες, στην τραγική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σ' ένα εμπορικό κέντρο» αργά χθες, Τετάρτη, το βράδυ, δήλωσε ο κυβερνήτης Μοχάμεντ αλ-Μιγιάχι στο επίσημο ιρακινό πρακτορείο ειδήσεων INA.

 Σύμφωνα με τα ιρακινά μέσα ενημέρωσης, τα περισσότερα από τα θύματα είναι γυναίκες και παιδιά, που είχαν πάει βόλτα στο εμπορικό κέντρο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Άντριου: Τι ακολουθεί μετά τη σύλληψή του και ποιες οι επιπτώσεις στη βασιλική οικογένεια

Η σύλληψη του Άντριου προκαλεί τριγμούς στη βρετανική μοναρχία και επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση Έπσταϊν, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για τις συνέπειες στο κύρος της βασιλικής οικογένειας και τη στάση του Παλατιού απέναντι στην κρίση
THE LIFO TEAM