Ιράκ: Πενήντα νεκροί και τραυματίες σε φωτιά σε εμπορικό κέντρο

Ιράκ: Πενήντα νεκροί και τραυματίες σε φωτιά σε εμπορικό κέντρο Facebook Twitter
Φωτ: Χ
0

Περίπου 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν ή τραυματίσθηκαν στην φωτιά που εκδηλώθηκε σε εμπορικό κέντρο της πόλης Κουτ, στο ανατολικό Ιράκ, έκαναν σήμερα γνωστό τα επίσημα ιρακινά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τον κυβερνήτη της επαρχίας Ουασίτ.

«Ο απολογισμός των θυμάτων ανέρχεται σε περίπου 50 ανθρώπους, νεκρούς και τραυματίες, στην τραγική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σ' ένα εμπορικό κέντρο» αργά χθες, Τετάρτη, το βράδυ, δήλωσε ο κυβερνήτης Μοχάμεντ αλ-Μιγιάχι στο επίσημο ιρακινό πρακτορείο ειδήσεων INA.

 Σύμφωνα με τα ιρακινά μέσα ενημέρωσης, τα περισσότερα από τα θύματα είναι γυναίκες και παιδιά, που είχαν πάει βόλτα στο εμπορικό κέντρο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM