Οριστικό «όχι» στη συνάντηση με Βρούτση από Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους – Στον «αέρα» το πρωτάθλημα

Οριστικό «όχι» στη συνάντηση με Βρούτση από Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους – Στον «αέρα» το πρωτάθλημα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Σε τροχιά οριστικής ρήξης εισέρχεται το πρωτάθλημα της Basket League, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισαν ότι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στη συνάντηση που είχε συγκαλέσει για την Τετάρτη 4 Ιουνίου ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Η άρνηση των ιδιοκτητών των δύο ΚΑΕ να προσέλθουν σε κοινή σύσκεψη δημιουργεί σοβαρό κίνδυνο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, με την κυβέρνηση να στέλνει σαφές μήνυμα ότι «όποιος δεν έρθει, αναλαμβάνει την ευθύνη» και πως «αν δεν υπάρξει ηθική δέσμευση εκατέρωθεν, η διακοπή θα είναι οριστική».

Σε ιδιαίτερα οξύ τόνο, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός χαρακτήρισαν «απαράδεκτη» την πρόσκληση συνάντησης με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σημειώνοντας σε επίσημη δήλωσή τους ότι «η μόνη συνάντηση μαζί του θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες».

«Όποιος επιθυμεί τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης, ας μεριμνήσει να προστατεύσει τον αθλητισμό από τα πρόσωπα που βάναυσα την καταπατούν», ανέφεραν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ανάρτησή του στο Instagram απάντησε πως «δεν προτίθεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι» με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, σημειώνοντας ότι προτίθεται να προσέλθει μόνο «σε διαφορετική ώρα» και χαρακτηρίζοντας τους Αγγελόπουλους «υπό αυτόφωρη διαδικασία».

Ο Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στην ΕΡΤ, επανέλαβε τη βαρύτητα της κατάστασης: «Δεν συμφέρει κανέναν να μη συμμετέχει στη συνάντηση. Αν δεν υπάρξει ηθική δέσμευση από τις δύο πλευρές, το πρωτάθλημα θα διακοπεί εδώ, στο γραφείο μου. Ο αθλητισμός αλλάζει, δεν θα το αφήσουμε έτσι».

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είχε ανακοινώσει την αναβολή του τρίτου τελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στημένοι αγώνες μπάσκετ: Για «σκευωρία» μιλά η πλευρά Λιόλιου – Τι απαντά ο πρώην διαιτητής για τα 820.000 ευρώ

Αθλητισμός / Στημένοι αγώνες μπάσκετ: Για «σκευωρία» μιλά η πλευρά Λιόλιου – Τι απαντά ο πρώην διαιτητής για τα 820.000 ευρώ

Αρχίζουν την Παρασκευή οι απολογίες των έξι κατηγορουμένων – Την Κυριακή στον ανακριτή ο πρόεδρος της ΕΟΚ – Παραστατικά που δικαιολογούν τα 820.000 ευρώ επικαλείται ο πρώην διαιτητής
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Στημένοι αγώνες στο μπάσκετ: 100.000 ευρώ και χρυσές λίρες σε δεύτερο σπίτι – Στον ανακριτή οι έξι

Στην Ευελπίδων ο Βαγγέλης Λιόλιος και οι υπόλοιποι πέντε κατηγορούμενοι – Οι νέες πληροφορίες για τα μετρητά που εντοπίστηκαν στις έρευνες και η δικογραφία για χειραγώγηση περίπου 50 αγώνων
THE LIFO TEAM