ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Αποδοκιμασίες σε βουλευτές της Χ.Α. από τους τρίτεκνους

Αποδοκιμασίες σε βουλευτές της Χ.Α. από τους τρίτεκνους Facebook Twitter
3

Τις αποδοκιμασίες πολιτών δέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη, έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, στο σημείο ήταν συγκεντρωμένα εκείνη την ώρα μέλη συλλόγων τρίτεκνων οικογενειών που διαμαρτύρονταν για την περικοπή των επιδομάτων.

 

Οι βουλευτές της Χ.Α. άκουσαν συνθήματα, όπως «Έξω η Χρυσή Αυγή» και «Έξω από εδώ» με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο Κασιδιάρης με τη φράση: «Όχι σε μένα αυτά». Τελικά η αντιπροσωπεία αποχώρησε αφού προηγουμένως οι βουλευτές προσπάθησαν να κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, με δυσκολία όμως, λόγω των σφυριγμάτων που ακούγονταν.

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
να κ μία σωστή αντίδραση από εκεί που δεν το περιμένεις!αν κ σε μερικά τους έχουν αδικήσει όπως επιδόματα κ φορολογία κ σε μερικά τους έχουν ευνοήσει έναντι άλλων όπως διορισμοί χωρίς ασέπ στα σχολεία!!!τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που δεν ταυτίστηκαν με τους φασίστες όπως στην χαλυβουργία!κ πάλι μπράβο!