Στίβεν Κινγκ: Να ακυρωθούν τα Όσκαρ

Στίβεν Κινγκ: Να ακυρωθούν τα Όσκαρ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Να ακυρωθούν τα Όσκαρ ζητά ο Στίβεν Κινγκ, γράφοντας στα social media: «Καμία λάμψη με το Λος Άντζελες να φλέγεται».

Ο Αμερικανός συγγραφέας βιβλίων τρόμου προέτρεψε την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών να ακυρώσει την τελετή απονομής των βραβείων μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λος Άντζελες.

«Δεν ψηφίζω για τα Όσκαρ φέτος» έγραψε ο Στίβεν Κινγκ στο Bluesky, την κοινωνική πλατφόρμα στην οποία συμμετέχει μετά την απομάκρυνση του από το X πρόσφατα. «Κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να την ακυρώσουν. Καμία λάμψη με το Λος Άντζελες να φλέγεται» συμπλήρωσε.

Not voting in the Oscars this year. IMHO they should cancel them. No glitz with Los Angeles on fire.

— Stephen King (@stephenking.bsky.social) January 15, 2025 at 5:44 PM

Σύμφωνα με δημοσίευμα του THR η 97η τελετή απονομής των Όσκαρ 2025 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ καθυστέρησε για δεύτερη φορά και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 23 Ιανουαρίου.

Η Ακαδημία ακύρωσε το γεύμα για την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων και διευκρίνισε ότι θα τιμήσει όσους προσφέρουν στην πρώτη γραμμή για τη στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση των καταστροφών.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από τον αντίκτυπο των πυρκαγιών και τις βαθιές απώλειες που βίωσαν τόσοι πολλοί στην κοινότητά μας», ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους ο διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας Μπιλ Κρέιμερ και η πρόεδρος της Ακαδημίας Τζάνετ Γιανγκ. «Η Ακαδημία ήταν πάντα μια ενωτική δύναμη εντός της κινηματογραφικής βιομηχανίας και δεσμευόμαστε να είμαστε ενωμένοι απέναντι στις δυσκολίες» υπογραμμίζεται στη δήλωση.

«Ανυπομονούμε να τιμήσουμε τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής που βοήθησαν στις πυρκαγιές, να αναγνωρίσουμε όσους επλήγησαν και να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να συμμετάσχει στην Ακαδημία για να υποστηρίξει τις προσπάθειες ανακούφισης. Θα το ξεπεράσουμε αυτό μαζί και θα φέρουμε μια αίσθηση θεραπείας στην παγκόσμια κινηματογραφική μας κοινότητα» πρόσθεσαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM
Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM
Ο Βασιλιάς Κάρολος βγάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Διεθνή / Ο Βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Ο βασιλιάς Κάρολος δηλώνει ότι θέλει να εμπνεύσει ένα «αίσθημα αποφασιστικότητας» για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς ανακοινώνονται λεπτομέρειες για το νέο του ντοκιμαντέρ
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Διεθνή / Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε: «Το να θέτουμε την τεχνητή νοημοσύνη σε προτεραιότητα σημαίνει επίσης να θέτουμε την ασφάλεια σε προτεραιότητα»
LIFO NEWSROOM
Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος «επέδειξε την απαραίτητη πολιτική βούληση για να ενθαρρύνει την ισραηλινή κυβέρνηση»
LIFO NEWSROOM