Αστυνομικός Βουλής: Η ΕΛΑΣ ψάχνει στο dark web για ίχνη του 45χρονου

Αστυνομικός Βουλής: Η ΕΛΑΣ ψάχνει στο dark web για τον 45χρονο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EUROKINISSI
0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 45χρονου αστυνομικού της Βουλής, με την ΕΛΑΣ πλέον να ψάχνει για ίχνη του κατηγορούμενου στο dark web.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση του αστυνομικού, ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται τις κακοποιήσεις τόσο των παιδιών του όσο και της συζύγου του, κύκλοι της ΕΛΑΣ υποστηρίζουν πως υπάρχουν και άλλα πράγματα που κρύβονται πίσω από όλα όσα έχουν γίνει γνωστά.

Υπενθυμίζεται πως μέσα στο λάπτοπ του 45χρονου, έχουν βρεθεί πολλά βίντεο με ερωτικές συνευρέσεις του αστυνομικού με την σύζυγό του. Για αυτό τον λόγο ερευνούν για ίχνη του στο dark web, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιος μεσάζοντας που έπαιρνε το υλικό και το διακινούσε έναντι αμοιβής.

Παράλληλα εξετάζεται και για το εάν υπάρχει μεταξύ άλλων και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος του 45χρονου του ζήτησε διαζύγιο και ζητά να πάρουν την επιμέλεια των παιδιών της, - η οποία έχει αφαιρεθεί και από τους δύο - οι γονείς της.

Αστυνομικός Βουλής: «Μπορεί να υπάρχουν και άλλα άτομα»

«Όταν μιλάμε για εγκληματικότητα η οποία συνδέεται με το διαδίκτυο, μας είναι πάρα πολύ εύκολο να τα ονοματίσουμε όλα dark web γιατί ο κόσμος δεν είναι γνώστης», ανέφερε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, η δρ. εγκληματολογίας Κέλλυ Ιωάννου.

«Εγώ με αυτά που ακούω, θεωρώ ότι μπορούν να βρεθούν σημάδια και ίχνη και πιο επιφανειακά. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι γνώστης του σκοτεινού διαδικτύου. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν στον επιφανειακό ιστό, στο διαδίκτυο, ιστοσελίδες οι οποίες σε live μετάδοση μπορεί να παραγγέλνει ο καθένας όποια σεξουαλική πράξη ορέγεται και οι πρωταγωνιστές να συμμετέχουν σε αυτήν την πράξη κατά παραγγελία και με λεφτά», συμπληρώνει.

«Ναι μεν η έρευνα μπορεί να στραφεί προς το ‘σκοτεινό διαδίκτυο’ αλλά μην πηγαίνουμε μόνο εκεί. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να εστιάζουμε μόνο στη συγκεκριμένη οικογένεια. Ναι μεν η αφορμή είναι η συγκεκριμένη οικογένεια αλλά όλη η ζωή του συγκεκριμένου ανθρώπου κάτι δείχνει από πίσω. Δεν μπορεί κάποιος να μπει σε αυτήν τη διαδικασία μεμονωμένα. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα άτομα», καταλήγει.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM
Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Ελλάδα / Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί

Το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το Αφράτι παρουσιάζει μεγάλη ένταση και ταχύτητα εξάπλωσης - Τεράστιες φλόγες ξεπέρασαν ακόμα και αντιπυρικές ζώνες πλάτους 15 μέτρων σε παραποτάμιες περιοχές
LIFO NEWSROOM