Τομ Χανκς: «Είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση στα 68 από ότι στα 35 γιατί μεγάλωσαν τα παιδιά»

Τομ Χανκς: «Είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση στα 68 από ότι στα 35» γιατί «μεγάλωσαν τα παιδιά» Facebook Twitter
Φωτογραφία: EPA, αρχείου
0

Ο Τομ Χανκς δήλωσε ότι είναι σε «καλύτερη φυσική κατάσταση» στην ηλικία των 68 ετών από ό,τι ήταν στα 35 του, επειδή πλέον έχει περισσότερο χρόνο για τον εαυτό του απ' ότι όταν μεγάλωνε οικογένεια.

Ο ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στο «Toy Story» και το «Forrest Gump» αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο «Here», υπό σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις («Ο Ναυαγός», «Επιστροφή στο μέλλον»). Πρόκειται για ένα δράμα, που ακολουθεί τη ζωή μίας οικογένειας σε βάθος γενεών, στο οποίο θα συμμετέχει και η Ρόμπιν Ράιτ, η συμπρωταγωνίστρια του Χανκς στο «Forrest Gump».

Μάλιστα, θα γίνει χρήση ψηφιακής τεχνολογίας από-γήρανσης, για να απεικονίσει τους δύο ηθοποιούς σε διαφορετικές ηλικίες, όπως είχε γίνει και με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Τομ Χανκς: «Είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση στα 68 από ότι στα 35» γιατί «μεγάλωσαν τα παιδιά» Facebook Twitter
Ο Τομ Χανκς και η Ρόμπιν Ράιτ σε στιγμιότυπο από το «Forrest Gump»/Φωτογραφία: Getty Images

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, ο Χανκς δήλωσε ότι τα 35 ήταν για εκείνον πολύ πιο δύσκολη ηλικία από ότι τα 68.

«Τα 35 είναι η πιο δύσκολη περίοδος. Είναι εκείνη η εποχή που σταματά ο μεταβολισμός σου, η βαρύτητα αρχίζει να σε τραβάει, τα οστά σου αρχίζουν να φθείρονται. Στέκεσαι διαφορετικά», εξήγησε ο πολυβραβευμένος αστέρας του Hollywood.

Όπως λέει, επί του παρόντος μπορεί να αφιερώνει πολύ χρόνο στη φροντίδα του σώματος του, κάτι που του ήταν αδύνατο προηγουμένως.

«Νομίζω ότι είμαι σε καλύτερη κατάσταση τώρα. Ξέρετε γιατί; Επειδή τα παιδιά μου μεγάλωσαν, γυμνάζομαι αξιοπρεπώς και μπορώ να τρώω σωστά. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό όταν είσαι 35 χρονών. Η ζωή είναι ένα τεράστιο βάρος!»

Ο Χανκς ήταν 35 ετών το 1991 και είχε ήδη τρία παιδιά, δύο από τον πρώτο του γάμο και ένα ακόμη από τον δεύτερο. Όπως είχε αποκαλύψει το 2016 στους Radio Times, η ανθυγιεινή διατροφή του στις ηλικίες ανάμεσα στα 30 και τα 40 τον έκανε να αναπτύξει διαβήτη τύπου 2.

Τότε είχε πει χαρακτηριστικά: «Είμαι μέρος της τεμπέλικης αμερικανικής γενιάς που συνέχισε να «παρτάρει» τυφλά και τώρα πάσχει από με μια ασθένεια. Ήμουν βαρύς. Με έχετε δει σε ταινίες, ξέρετε πώς έμοιαζα. Ήμουν εντελώς ηλίθιος», προτού συμπληρώσει.

«Νόμιζα ότι μπορούσα να το αποφύγω αφαιρώντας τα ψωμάκια από τα burger μου. Λοιπόν, χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό. Αλλά ο γιατρός μου λέει ότι αν μπορέσω να πετύχω να φτάσω ένα συγκεκριμένο βάρος, δε θα έχω πια διαβήτη τύπου 2».

Με πληροφορίες από Business Insider

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή Τραμπ για τα στοιχεία της απασχόλησης – Απέλυσε την επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας

Διεθνή / Οργή Τραμπ για τα στοιχεία της απασχόλησης – Απέλυσε την επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τη διορισμένη από τον Μπάιντεν επικεφαλής «ανίκανη» και διέταξε την άμεση απομάκρυνσή της, μετά από δυσμενή έκθεση για την αγορά εργασίας.
LIFO NEWSROOM
Ο Χουάν Κάρλος ξεχρεώνει: Πλήρωσε 4 εκατ. ευρώ σε φίλους και αριστοκράτες που τον «έσωσαν» από την εφορία

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος ξεχρεώνει: Πλήρωσε 4 εκατ. ευρώ σε φίλους και αριστοκράτες που τον «έσωσαν» από την εφορία

Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας επέστρεψε τα χρήματα που του είχαν δανείσει επιχειρηματίες και ευγενείς για να καλύψει μια τεράστια φορολογική οφειλή το 2021. Πώς τα κατάφερε από την εξορία στο Αμπού Ντάμπι
LIFO NEWSROOM
Θύελλα για συνέντευξη με «νεκρό» μέσω AI – Το άβαταρ θύματος ένοπλης επίθεσης προκάλεσε αντιδράσεις

Διεθνή / Θύελλα για συνέντευξη με «νεκρό» μέσω AI – Το άβαταρ θύματος ένοπλης επίθεσης προκάλεσε αντιδράσεις

Σφοδρές επικρίσεις κατά του πρώην δημοσιογράφου του CNN Τζιμ Ακόστα, που πήρε «συνέντευξη» από εικονική αναπαράσταση 17χρονου θύματος του μακελειού στο Πάρκλαντ. Η συνέντευξη χαρακτηρίστηκε «μακάβρια», «χειριστική» και «τερατώδης»
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: «Πράσινο φως» για τη γέφυρα που θα συνδέσει τη Σικελία με την ηπειρωτική χώρα – Κόστος €13,5 δισ.

Διεθνή / Ιταλία: «Πράσινο φως» για τη γέφυρα που θα συνδέσει τη Σικελία με την ηπειρωτική χώρα – Κόστος €13,5 δισ.

Το Στενό της Μεσίνας θεωρείται μία από τις πλέον σεισμογενείς περιοχές της Ευρώπης, στοιχείο που αποτέλεσε καθοριστικό λόγο για την απόρριψη του έργου στο παρελθόν
LIFO NEWSROOM
«Ο άνδρας με τη ματσέτα»: Συνελήφθη 37χρονος στην Αργεντινή για τουλάχιστον πέντε δολοφονίες αστέγων

Διεθνή / «Ο άνδρας με τη ματσέτα»: Συνελήφθη 37χρονος στην Αργεντινή για τουλάχιστον πέντε δολοφονίες αστέγων

Σύμφωνα με την κατάθεση του 16χρονου ανιψιού του, ο 37χρονος παγίδευε τα θύματά του, τα σκότωνε, τεμάχιζε τα σώματά τους, τα έκαιγε και στη συνέχεια ξεφορτωνόταν τα υπολείμματα σε σακούλες σκουπιδιών
LIFO NEWSROOM
Άδειες παραλίες στην Ιταλία: Γιατί οι Ιταλοί εγκαταλείπουν το καλοκαίρι στη θάλασσα

Διεθνή / Άδειες παραλίες στην Ιταλία: Γιατί οι Ιταλοί εγκαταλείπουν το καλοκαίρι στη θάλασσα

Από το Λάτσιο μέχρι το Σαλέντο και την Τοσκάνη, οι παραθαλάσσιες περιοχές βιώνουν πτώση της τουριστικής κίνησης. Πού οφείλεται η κρίση και ποιοι επηρεάζονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM