Δηλητηρίαση στη Φλώρινα: Βγήκε από την Εντατική ο 55χρονος - «Ξαναβρήκα τον άντρα μου στη ΜΕΘ από φωτογραφία»

Δηλητηρίαση στη Φλώρινα: Βγήκε από την Εντατική ο 55χρονος - «Ξαναβρήκα τον άντρα μου στη ΜΕΘ από φωτογραφία» Facebook Twitter
Το ξενοδοχείο στη Φλώρινα/ Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις για τον 55χρονο που δηλητηριάστηκε- όπως και 13 ακόμη άτομα- με μονοξείδιο του άνθρακα σε ξενοδοχείο στο Λιμνοχώρι στη Φλώρινα.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται, πλέον, εκτός ΜΕΘ, όπως μετέδωσαν Mega και OPEN. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Κοζάνης, αντέδρασε θετικά και βγήκε από την ΜΕΘ. Έτσι, λοιπόν, νοσηλεύεται πλέον στην Παθολογική Κλινική και οι γιατροί προχωρούν σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να δουν πότε θα του δώσουν εξιτήριο.

Δηλητηρίαση στη Φλώρινα: «Ξαναβρήκα τον άντρα μου στη ΜΕΘ από φωτογραφία»

Η σύζυγος του 55χρονου που νοσηλευόταν στην Εντατική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης μίλησε στο MEGA για την εμπειρία και τι συνέβη στην υγεία της. «Είμαστε οι πιο άτυχοι της παρέας γιατί φτάσαμε στις 6 στο ξενοδοχείο. Ήμασταν από νωρίς εκεί. Όταν τρώγαμε, νιώθαμε μια δυσφορία, μια ζάλη, ταχυκαρδία αλλά θεωρούσαμε ότι είναι από το ταξίδι» ανέφερε αρχικά.

«Με το που έφυγα από το εστιατόριο, πήγα στο μπάνιο έκανα εμετό και λιποθύμησα την πρώτη φορά. Σηκώνομαι, βγάζω τα ρούχα μου, γιατί ένιωσα δυσφορία και λέω στον σύζυγό μου ''τι μας έβαλαν μέσα στο φαγητό;''. Μόνο στο Άουσβιτς είχαμε ακούσει αυτή τη μέθοδο» συνέχισε και περιέγραψε πώς βρήκε τον άνδρα της ενώ ενημερώθηκε από το προσωπικό του νοσοκομείου στην Κοζάνη ότι ο σύζυγός της είναι στη ΜΕΘ. «Στο νοσοκομείο πριν με ανεβάσουν πάνω, ρώτησα ένα αστυνομικό, μου έδειξε μία φωτογραφία και με ρώτησε ”αυτός είναι ο άντρας σου;'' και είπα ”ναι, αυτός είναι'' και πάλι λιποθύμησα. Εμένα μου το είπαν ότι είναι στη ΜΕΘ την Τρίτη».

Οι μαρτυρίες δείχνουν την κατάσταση που βίωσαν οι ένοικοι του ξενοδοχείου. Η γυναίκα μάλιστα, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τα νοσοκομεία που τους έσωσαν. «Ευχαριστώ πολύ τη ΜΕΘ Κοζάνης, που έκανε τα αδύνατα δυνατά να γίνει καλά ο σύζυγός μου» λέει η γυναίκα του 55χρονου. Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν και άλλες μαρτυρίες πως από το εν λόγω ξενοδοχείο και πάλι είχαν νοσηλευτεί πελάτες με παρόμοια συμπτώματα, την ώρα που στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται ο καινούργιος λέβητας αερίου, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στο κτίριο το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχε μπει σε λειτουργία για μόνο λίγες ώρες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM
Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM
ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM