Χαλκιδική: Τρεις νέες συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο σε beach bar

Χαλκιδική: Τρεις νέες συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο σε beach bar Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε τρεις νέες συλλήψεις σχετικά με το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε beach bar στην περιοχή της Χανιώτης, στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης του καταστήματος, καθώς και δύο ακόμα θαμώνες, οι οποίοι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της συμπλοκής. Οι τρεις τους νοσηλεύονται υπό φρούρηση στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, ενώ η έρευνα για το περιστατικό παραμένει σε εξέλιξη.

Επιπλέον, τις προηγούμενες ώρες συνελήφθησαν πέντε άτομα βουλγαρικής καταγωγής, οι οποίοι θεωρούνται υπεύθυνοι για την πρόκληση του αιματηρού επεισοδίου. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβίαση του νόμου περί όπλων, συμμετοχή σε συμπλοκή και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια στην κατοχή των συλληφθέντων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM