ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Στοχευμένη επίθεση με drone του Ισραήλ στη Σιδώνα του Λιβάνου - Πληροφορίες για νεκρά στελέχη της Χαμάς

Μέση Ανατολή: Στοχευμένη επίθεση με drone του Ισραήλ στη Σιδώνα του Λιβάνου - Πληροφορίες για νεκρά στελέχη της Χαμάς Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Getty
0

Στοχευμένη επίθεση με drone πραγματοποίησε το Ισραήλ στη Σιδώνα του Λιβάνου.

Σύμφωνα με πηγή ασφαλείας του Λιβάνου ένα ισραηλινό χτύπημα σε όχημα στη νότια πόλη της Σιδώνας την Παρασκευή σκότωσε έναν αξιωματούχο ασφαλείας της Χαμάς από τον κοντινό παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό Ain al-Helweh. Υπάρχουν πληροφορίες και για δεύτερο νεκρό, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί.

«Ένα ισραηλινό χτύπημα είχε ως στόχο έναν αξιωματούχο ασφαλείας του κινήματος Χαμάς από τον καταυλισμό Ain al-Helweh, ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημά του στην πόλη της Σιδώνας», αναφέρει η πηγή, ζητώντας ανωνυμία καθώς δεν είναι εξουσιοδοτημένη να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης.

Ανταποκριτής του AFP ανέφερε ότι είδε το προσωπικό έκτακτης ανάγκης να ανασύρει ένα απανθρακωμένο πτώμα από το όχημα, ενώ στρατιώτες απέκλεισαν την περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες, εν αναμονή της επίθεσης της Χεζμπολάχ, το Ισραήλ έχει εντείνει τις επιθέσεις του προς το νότιο Λίβανο, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τους στόχους πέραν της εν λόγω περιοχής.

Λίγο νωρίτερα, το Al Jazeera μετέδωσε ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε συντονισμένη επίθεση με αεροπορικά χτυπήματα σε χωριά του Λιβάνου κοντά στα σύνορα.

Με πληροφορίες από Times of Israel

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

Διεθνή / «Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

O πρώην ποδοσφαιριστής Σουλεϊμάν αλ-Ομπέιντ, γνωστός ως «Παλαιστίνιος Πελέ», πέθανε την Τετάρτη στη νότα Γάζα, όταν ισραηλινές δυνάμεις επιτέθηκαν σε πολίτες που περίμεναν ανθρωπιστική βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Διεθνή / Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Τεχνολογικές εταιρείες, όπως το Snapchat και το Facebook, δήλωσαν ότι μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2024 εντόπισαν πάνω από 9.600 περιστατικά διαδικτυακής παρενόχλησης και προσέγγισης ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Διεθνή / Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Στο επίκεντρο της συμφωνίας βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου διαμετακομιστικού διαδρόμου, που θα ονομαστεί «Διαδρομή Τραμπ για Διεθνή Ειρήνη και Ευημερία»
LIFO NEWSROOM
Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Διεθνή / Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Η γενική εισαγγελέας χαιρέτισε την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του Μπόζμπεργκ «αποτυχημένη δικαστική υπέρβαση» και «μεγάλη νίκη» για την ατζέντα του Τραμπ
LIFO NEWSROOM