Φωτιά στο Νοσοκομείο της Δράμας

Φωτιά στο Νοσοκομείο της Δράμας Facebook Twitter
Φωτ.: Thesstoday
0

Φωτιά εκδηλώθηκε σε εξωτερικό χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. 

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι σε ασθενείς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τη φωτιά που ξέσπασε σε εξωτερικό χώρο, στην πίσω πλευρά του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, σε χώρο στον οποίον πραγματοποιούνταν εργασίες ανακαίνισης. 

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση, ενώ η φωτιά τέθηκε σε πλήρη έλεγχο πολύ γρήγορα. Άμεση ήταν και η κινητοποίηση του Νοσοκομείου, όπου προληπτικά απομάκρυναν εκτός κτιρίου ορισμένους ασθενείς. 

Στα πρώτα λεπτά της φωτιάς ακούστηκαν ορισμένες εκρήξεις, οι οποίες -σύμφωνα με πληροφορίες- προέρχονταν από κάποια μπουκάλια σπρέι. 

Η φωτιά κατασβέστηκε λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις παρέμειναν στον χώρο για τυχόν αναζωπυρώσεις.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM