Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Προς εξιχνίαση η υπόθεση, λέει η αστυνομία

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Θέμα ωρών η σύλληψη του δράστη από την ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / SOOC
0

Προς τη διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας της 63χρονης από τη Χαλκίδα φαίνεται πως είναι η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες για την υπόθεση που έκανε γνωστές το Mega, η αστυνομία είναι στα ίχνη του δράστη και δολοφόνου της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει αξιοποιήσει όλες τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της για την υπόθεση και είναι μία ανάσα πριν εντοπίσει τον δράστη. 

Μάλιστα όπως αναφέρεται, η αστυνομία είναι τόσο κοντά στα ίχνη του, πως είναι θέμα ωρών ο εντοπισμός και η σύλληψή του. Την ίδια ώρα έρχονται νέες πληροφορίες σχετικά με τα χρήματα για τα οποία εικάζεται πως έχασε τη ζωή της η 63χρονη. Συγκεκριμένα, συγγενικό της πρόσωπο υποστηρίζει πως γνώριζαν και άλλα άτομα για τα χρήματα που έκρυβε στο σπίτι της.

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: «Να πηγαίνει ο άλλος για ληστεία και να πηγαίνει ακριβώς εκεί που είναι τα χρήματα είναι ύποπτο»

Υπενθυμίζεται πως η κόρη της 63χρονης ζητά να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση για να μάθει τι συνέβη και υποστηρίζει πως από το σπίτι λείπουν 7.000 ευρώ, τα οποία ήταν δικά της και την ύπαρξή τους γνώριζαν λίγοι άνθρωποι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, οι δράστες γνώριζαν για το βάζο με τα χρήματα στην ντουλάπα της.

Ξάδερφος της 63χρονης όμως, μιλώντας σε εκπομπή του σταθμού, υποστήριξε από τη μεριά του πως ο δράστης δεν είχε οικονομικό κίνητρο.

 «Τώρα να πηγαίνει ο άλλος για ληστεία και να πηγαίνει ακριβώς εκεί που είναι τα χρήματα είναι λίγο ύποπτο. Δεν πατάς στον άλλον 5 μαχαιριές στον αυχένα σε συγκεκριμένο σημείο. Θα της είχε ρίξει και δύο μαχαιριές στα πλευρά. Ίσως και μια στην κοιλιά, δεν ξέρω και εγώ που αλλού. Εδώ μιλάμε ότι είχε 5 μαχαιρίες η κοπέλα στον αυχένα. Αυτό μου φαίνεται επαγγελματικό χτύπημα», είπε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ελλάδα / Έτσι θα γίνει η Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Θεσσαλονίκης

Η LiFO παρουσιάζει τη μελέτη και τις απεικονίσεις του αρχιτεκτονικού γραφείου «Apostolopoulos Tasoulis» που απέσπασε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό για την «Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων Θεσσαλονίκης»
THE LIFO TEAM
ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΛΑΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: «Πάνω από τα κέρδη σας δεν υπολογίζετε ανθρώπινες ζωές» - Η κατάθεση της μητέρας της Κλαούντια Λάτα

Η Άλμα Λάτα έκανε λόγο για «έγκλημα με δύο σκέλη», αναφερόμενη τόσο στις συνθήκες που οδήγησαν στη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών όσο και σε όσα ακολούθησαν, με τις παρεμβάσεις στον χώρο του δυστυχήματος
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Ελλάδα / Θάνατος Μαζωνάκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του υπνοθεραπευτή - «Σταματήστε να με διασύρετε»

Ο Νάσος Κομιανός βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη και τη σχέση του τραγουδιστή με τους δύο κατηγορούμενους γιατρούς
THE LIFO TEAM