Τανάγρα: Νεκρός επισμηνίας στη βάση των Rafale

Τανάγρα: Νεκρός επισμηνίας στη βάση των Rafale Facebook Twitter
Τανάγρα/Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ένας επισμηνίας έχασε τη ζωή του στην 114 Πτέρυγα Μάχης σήμερα το πρωί. Την είδηση για το χαμό του επισμηνία στην Τανάγρα έκανε γνωστή το Γενικό Επιτελείο της Αεροπορίας.

«Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, ο Επισμηνίας (ΟΑΑΔ) Β.Α, ετών 45, ο οποίος υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, βρέθηκε νεκρός εντός της Μονάδας.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται αρμοδίως από την ΕΛ.ΑΣ. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του». Κατά πληροφορίες ο 45χρονος επισμηνίας με ειδικότητα αμύνης αεροδρομίων (Ο.Α.Α.Δ) εντοπίστηκε νεκρός από πυροβολισμό. Δεν διευκρινίζεται αν είναι το υπηρεσιακό του όπλο. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. 

Τανάγρα: Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας για τον θάνατο επισμηνία

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, ο Επισμηνίας (ΟΑΑΔ) Β.Α, ετών 45, ο οποίος υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, βρέθηκε νεκρός εντός της Μονάδας. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκαναν έξωση ενόψει της τουριστικής σεζόν

Ελλάδα / Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκοψαν ρεύμα και νερό για να τη διώξουν ενόψει τουριστικής σεζόν

Μένει σε κάμπινγκ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς - Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διέμενε, την ανάγκασε να φύγει πριν τη συμφωνημένη ημερομηνία ώστε να είναι διαθέσιμο το σπίτι για την τουριστική σεζόν, όπως καταγγέλλει η ίδια
LIFO NEWSROOM