Η εστεμμένη Μις Ιαπωνία παραιτήθηκε από τον τίτλο της όταν αποκαλύφθηκε πως είχε σχέση με παντρεμένο

Η Μις Ιαπωνία εγκατέλειψε τον τίτλο της - Αποκαλύφθηκε πως είχε σχέση με παντρεμένο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η ουκρανικής καταγωγής νικήτρια των καλλιστείων Μις Ιαπωνία εγκατέλειψε το στέμμα της μετά την αποκάλυψη πως διατηρούσε σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα.

Η αποκάλυψη του παράνομου δεσμού της Καρολίνα Σίινο ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από σχετικό άρθρο της εφημερίδας Shukan Bunshun. Συγκεκριμένα το μοντέλο σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε συνάψει σχέση με έναν παντρεμένο influencer γιατρό. Στην αρχική της απάντηση στο δημοσίευμα την περασμένη εβδομάδα, οι διοργανωτές των καλλιστείων υπερασπίστηκαν την Καρολίνα Σίινο λέγοντας ότι δεν γνώριζε ότι ο άνδρας ήταν παντρεμένος. Λίγες ημέρες αργότερα όμως, παραδέχτηκαν ότι είχε ομολογήσει πως γνώριζε για τον γάμο και την οικογένεια του άνδρα.

H ίδια ζήτησε συγγνώμη για την παραπλανητική της συμπεριφορά και οι διοργανωτές αποδέχθηκαν την παραίτηση από τον τίτλο της, δήλωσε η Ένωση Μις Ιαπωνία. Το μοντέλο ζήτησε επίσης συγγνώμη από τους θαυμαστές της και το ευρύ κοινό σε ανακοίνωσή της τη Δευτέρα, στην οποία είπε ότι ενήργησε από φόβο και πανικό ως απάντηση στο δημοσίευμα. «Λυπάμαι ειλικρινά για το τεράστιο πρόβλημα που προκάλεσα και για την προδοσία όσων με υποστήριξαν», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Ο τίτλος της Μις Ιαπωνία θα παραμείνει κενός για το υπόλοιπο της χρονιάς, αν και υπήρχαν αρκετές επιλαχούσες. Το 26χρονο μοντέλο Καρολίνα Σίινο, στέφθηκε Μις Ιαπωνία πριν από δύο εβδομάδες και η νίκη της προκάλεσε δημόσια συζήτηση λόγω της καταγωγής της. Άλλοι είδαν θετικά τη στέψη της ενώ άλλοι υποστήριξαν πως δεν εκπροσωπεί τα παραδοσιακά ιαπωνικά ιδεώδη ομορφιάς. Αποτέλεσε το πρώτο άτομο ευρωπαϊκής καταγωγής που έλαβε αυτή την τιμή.

Η Καρολίνα Σίινο γεννήθηκε στην Ουκρανία πριν μετακομίσει με τη μητέρα της στην Ιαπωνία όταν ήταν πέντε ετών και πάρει το ιαπωνικό επώνυμο του πατριού της. Μιλάει και γράφει άπταιστα ιαπωνικά και πολιτογραφήθηκε το 2022. Κατά την παραλαβή του τίτλου, είχε πει στην ομιλία της πως «Δεν είχα γίνει δεκτή ως Γιαπωνέζα πολλές φορές, αλλά είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη που σήμερα αναγνωρίστηκα ως Γιαπωνέζα».

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκεί 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Διεθνή / Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκούν 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Ο Μάριο Ντράγκι επιστρέφει με σχέδιο αναγέννησης της ευρωπαϊκής οικονομίας. Νέος ευρωπαϊκός προϋπολογισμός, κλιματική κρίση, άμυνα και η μάχη για την ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε. – όλα κρέμονται από μια πολιτική ισορροπία.
LIFO NEWSROOM
Σκοτώθηκε στα 114 ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο - Τον πάτησε αυτοκίνητο

Διεθνή / Νεκρός στα 114 του ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Ο Fauja Singh παρασύρθηκε από οδηγό στο χωριό του στην Ινδία - «Να τρώτε λιγότερο, να τρέχετε περισσότερο και να είστε χαρούμενοι. Αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας» είπε ο «τυφώνας με το τουρμπάνι» σε πρόσφατη συνέντευξη
LIFO NEWSROOM
Κύπρος: 51 χρόνια από το πραξικόπημα που άνοιξε τον δρόμο στην τουρκική εισβολή

Διεθνή / Κύπρος: 51 χρόνια από το πραξικόπημα που άνοιξε τον δρόμο στην τουρκική εισβολή

Η ντε φάκτο διχοτόμηση του νησιού διατηρείται μέχρι σήμερα, με τη Βόρεια Κύπρο να τελεί υπό τουρκική στρατιωτική κατοχή και τη «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» να αναγνωρίζεται διεθνώς μόνο από την Άγκυρα.
LIFO NEWSROOM
Η Γαλλία δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει επανορθώσεις για τις αποικιακές σφαγές στον Νίγηρα

Διεθνή / Η Γαλλία δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει επανορθώσεις για τις αποικιακές σφαγές στον Νίγηρα

Περισσότερο από έναν αιώνα μετά τη σφαγή εκατοντάδων ανθρώπων και τη λεηλασία ολόκληρων κοινοτήτων στη Νίγηρα, η Γαλλία δηλώνει για πρώτη φορά διατεθειμένη να συνομιλήσει για ιστορική αποκατάσταση, χωρίς ωστόσο να αναγνωρίζει επίσημα ευθύνη
LIFO NEWSROOM