«Back to Black»: H Μαρίσα Αμπέλα ως Έιμι Γουάινχαουζ- Η νέα φωτογραφία από την ταινία

«Back to Black»: Στη μεγάλη οθόνη το 2024 η ταινία για τη ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ Facebook Twitter
Φωτ. : Instagram
0

Την ώρα που οι εκατομμύρια θαυμαστές της Έιμι Γουάινχαουζ αναμένουν την ταινία για τη ζωή της- με τίτλο «Back to Black»- η εταιρεία παραγωγής έδωσε στη δημοσιότητα τη δεύτερη φωτογραφία της ηθοποιού που την υποδύεται, ενώ ανακοίνωσε και την πρεμιέρα. 

Η Studiocanal δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία της ηθοποιού Μαρίσα Αμπέλα η οποία θα υποδυθεί την Έιμι Γουάινχαουζ και έκανε γνωστό πως η ταινία για τη ζωή της τραγουδίστριας θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την άνοιξη του 2024. 

Συγκεκριμένα, στη Βρετανία και την Πολωνία η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου 2024, στη Γερμανία και την Ολλανδία στις 18 Απριλίου, ενώ στη Γαλλία και τη Νέα Ζηλανδία μία εβδομάδα αργότερα, στις 24 και 25 Απριλίου.

Η Focus Features θα ανακοινώσει σύντομα την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις ΗΠΑ, η οποία αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2024.

«Η ταινία "Back to Black", θα επικεντρωθεί στην εξαιρετική ιδιοφυΐα, τη δημιουργικότητα και την ειλικρίνεια της Έιμι που διέπνεε ό,τι έκανε. Ένα ταξίδι που την οδήγησε από την τρέλα στην παγκόσμια λατρεία και πάλι πίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων η εταιρεία παραγωγής. 

Η Έιμι Γουάινχαουζ πέθανε στις 23 Ιουλίου του 2011, σε ηλικία 27 ετών.

Στην ταινία, πέρα από τη Μαρίσα Αμπέλα πρωταγωνιστούν οι Τζακ Ο' Κόνελ, Έντι Μάρσαν και η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Λένσι Μανβίλ. Το σενάριο είναι του Ματ Γκρινχάγκ και του Τέιλορ Τζόνσον.

Με πληροφορίες από Deadline

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

14ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Πολιτισμός / Athens Open Air Film Festival: Επιστρέφει με εξαιρετικές ταινίες και υπαίθριες προβολές σε όλη την πόλη

Τσάι στη Σαχάρα, Zodiac, 12 Πίθηκοι, The Truman Show, Η Νύχτα του Κυνηγού, Moonstruck, μια ολονυχτία τρόμου, ένα full moon sleepover, αλλά και Ντελόν, Τριφό, Κασσαβέτης, Ντε Πάλμα: Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ.
NEWSROOM
«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Η αγαπημένη εβδομάδα θερινών προβολών επιστρέφει και φέτος στη Ριβιέρα των Εξαρχείων με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν χρόνια να παιχτούν στη μεγάλη οθόνη.
NEWSROOM
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM