Αμοιβαία αμηχανία στην πρώτη συνάντηση Κασσελάκη- Σακελλαροπούλου

Αμοιβαία αμηχανία στην πρώτη συνάντηση Κασσελάκη- Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε σήμερα την πρώτη του συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου έφτασε συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη και την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες, ήταν εμφανής η αμηχανία που ένιωθαν τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρώτη τους συνάντηση. 

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ευχήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη καλή επιτυχία στα καθήκοντα που καλείται να ασκήσει «σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις στο παγκόσμιο σκηνικό. Αλλά και στη χώρα μας τα προβλήματα δεν λείπουν». 

Αμοιβαία αμηχανία στην πρώτη συνάντηση Κασσελάκη- Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
Αμοιβαία αμηχανία στην πρώτη συνάντηση Κασσελάκη- Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
Αμοιβαία αμηχανία στην πρώτη συνάντηση Κασσελάκη- Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC

«Τα είδα χθες διά ζώσης», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην επίσκεψη που έκανε σε περιοχές που έπληξε η κακοκαιρία. Συμπλήρωσε ότι πολλοί πολίτες έχουν ανάγκη αρωγής από την πολιτεία. 

«Η κλιματική κρίση είναι εδώ και δυστυχώς δεν νομίζω ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Επομένως ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι πάντα έτοιμος, όπως και η τοπική αυτοδιοίκηση και οι κοινωνίες», σημείωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κάνοντας αναφορά στις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού και στις πρόσφατες πλημμύρες. 

«Επίσης χρειάζονται συναινέσεις. Όπου μπορεί να βρίσκονται, να αναζητούνται συναινέσεις, χρειάζεται συνεργασία όλων με την καλύτερη διάθεση, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις», συνέχισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 


Στέφανος Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής ευθύνης του

Λίγο πριν μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη με μια ανάρτηση στα social media. 

«Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει ουσιαστικό και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο. Να του δώσω χρόνο. Κάποια στιγμή να κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το κενό», είπε χθες μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ο κ. Μητσοτάκης ας αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης. Ο κύκλος των πρωθυπουργών που υπόσχονται και παίρνουν πίσω τις υποσχέσεις τους σταματάει εδώ. Ο κύκλος των πρωθυπουργών που είναι υπεύθυνοι στα λόγια και ανεύθυνοι στην πράξη, σταματάει εδώ. Ο πρωθυπουργός της νέας εποχής, ό,τι λέει θα το κάνει και για ό,τι κάνει θα έχει όλη την ευθύνη. Ντρέτα», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο που ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, το οποίο περιλαμβάνει τόσο χθεσινές όσο και παλιότερες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM
Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Πολιτική / Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Ζητά την ανάκληση της νομικής αιτιολόγησης που στηρίζεται στο άρθρο 15 ΕΣΔΑ, δηλαδή το αντίστοιχο του άρθρου 48 Συντ. για την εφαρμογή του νόμου περί καταστάσεως πολιορκίας, όπως σημειώνει με έκπληξη
LIFO NEWSROOM
Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Πολιτική / Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να τεθεί σε αναστολή και ο ιατροδικαστής που υπέγραψε τις τρεις εκθέσεις για τα βρέφη που δολοφόνησε η Ειρήνη Μουρτζούκου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας
LIFO NEWSROOM
Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Πολιτική / Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Ο νέος υπουργός επιτίθεται στους μετανάστες με χυδαία ρητορική λέγοντας πως στις δομές «τρώνε 3 φορές κρέας και μία ψάρι» και πως «δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

Πολιτική / Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

 Όταν απευθύνεστε σε αυτήν την παράταξη δεν θα χρησιμοποιείτε τον όρο «γαλάζια συμμορία», δεν τη δέχομαι από ένα κόμμα, που έχει στιγματίσει την πολιτική ζωή της χώρας, απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Νίκο Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Σύλληψη και κράτηση για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα – Νέα μέτρα υπό τον απόηχο της άρνησης Χάφταρ να δεχθεί την ευρωπαϊκή αποστολή
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Πολιτική / Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ επισήμανε πως «η Ελλάδα θα μεριμνήσει ώστε να ελεγχθούν οι μεταναστευτικές ροές» και υπογράμμισε ότι η επιτήρηση θα ενταθεί στο πλαίσιο ευρωπαϊκής συνεργασίας
LIFO NEWSROOM
Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Πολιτική / Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών της Ιταλίας και της Μάλτας, μετέβη στη Λιβύη για διαβουλεύσεις με τις πλευρές των Ντμπέιμπα και Χαφτάρ
LIFO NEWSROOM
Νίκος Χριστοδουλάκης: «Υπάρχει ένα οργανωμένο δίκτυο που αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

LiFO politics / Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ένα οργανωμένο δίκτυο αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, δίνει τη δική του ερμηνεία και εκτιμά ότι η κρίση «δεν μας έκανε σοφότερους, αλλά χειρότερους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

Πολιτική / Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

«Eκδόθηκαν οι πρώτες αρνητικές αποφάσεις για αιτούντες προερχόμενους από τη Συρία, αφού συνεκτιμήθηκε ο λόγος της φυγής τους σε συνδυασμό με τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά» δήλωσε ο υπουργός υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM