Αμοιβαία αμηχανία στην πρώτη συνάντηση Κασσελάκη- Σακελλαροπούλου

Αμοιβαία αμηχανία στην πρώτη συνάντηση Κασσελάκη- Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε σήμερα την πρώτη του συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου έφτασε συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη και την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες, ήταν εμφανής η αμηχανία που ένιωθαν τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρώτη τους συνάντηση. 

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ευχήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη καλή επιτυχία στα καθήκοντα που καλείται να ασκήσει «σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις στο παγκόσμιο σκηνικό. Αλλά και στη χώρα μας τα προβλήματα δεν λείπουν». 

Αμοιβαία αμηχανία στην πρώτη συνάντηση Κασσελάκη- Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
Αμοιβαία αμηχανία στην πρώτη συνάντηση Κασσελάκη- Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
Αμοιβαία αμηχανία στην πρώτη συνάντηση Κασσελάκη- Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC

«Τα είδα χθες διά ζώσης», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην επίσκεψη που έκανε σε περιοχές που έπληξε η κακοκαιρία. Συμπλήρωσε ότι πολλοί πολίτες έχουν ανάγκη αρωγής από την πολιτεία. 

«Η κλιματική κρίση είναι εδώ και δυστυχώς δεν νομίζω ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Επομένως ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι πάντα έτοιμος, όπως και η τοπική αυτοδιοίκηση και οι κοινωνίες», σημείωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κάνοντας αναφορά στις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού και στις πρόσφατες πλημμύρες. 

«Επίσης χρειάζονται συναινέσεις. Όπου μπορεί να βρίσκονται, να αναζητούνται συναινέσεις, χρειάζεται συνεργασία όλων με την καλύτερη διάθεση, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις», συνέχισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 


Στέφανος Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής ευθύνης του

Λίγο πριν μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη με μια ανάρτηση στα social media. 

«Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει ουσιαστικό και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο. Να του δώσω χρόνο. Κάποια στιγμή να κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το κενό», είπε χθες μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ο κ. Μητσοτάκης ας αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης. Ο κύκλος των πρωθυπουργών που υπόσχονται και παίρνουν πίσω τις υποσχέσεις τους σταματάει εδώ. Ο κύκλος των πρωθυπουργών που είναι υπεύθυνοι στα λόγια και ανεύθυνοι στην πράξη, σταματάει εδώ. Ο πρωθυπουργός της νέας εποχής, ό,τι λέει θα το κάνει και για ό,τι κάνει θα έχει όλη την ευθύνη. Ντρέτα», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο που ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, το οποίο περιλαμβάνει τόσο χθεσινές όσο και παλιότερες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM