Μίλτος Τεντόγλου: Στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, με λίγο σασπένς

Μίλτος Τεντόγλου: Στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, με λίγο σασπένς Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Λίγο σασπένς έβαλε ο Μίλτος Τεντόγλου στην πρόκρισή του στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου, όμως τελικά πήρε το «εισιτήριο». 

Στον προκριματικό του μήκους, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, ο Μίλτος Τεντόγλου χρειάστηκε τρία άλματα για να εξασφαλίσει την παρουσία του στον αυριανό τελικό. 

Το πρώτο άλμα του «χρυσού» Ολυμπιονίκη ήταν άκυρο και στο δεύτερο προσγειώθηκε στα 7,95 μέτρα, 20 εκατοστά κάτω από το όριο πρόκρισης στον τελικό. Έτσι, χρειάστηκε να κάνει και μία τρίτη προσπάθεια. 

Στο τελευταίο του άλμα στον προκριματικό, ο Μίλτος Τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,25 μ. και έτσι πέρασε στον τελικό με την τρίτη καλύτερη επίδοση, πίσω από τον Τζαμαϊκανό Γουέιν Πίνοκ (8,54 μ.) και τον Κινέζο Τζιανάν Γουάνγκ (8,34 μέτρα). Έτσι, αύριο ο Έλληνας πρωταθλητής θα διεκδικήσει το μοναδικό χρυσό μετάλλιο που λείπει από τη συλλογή του. Κάτι που έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι ο μοναδικός στόχος του.

Αποκλείστηκε ο Καραλής 

Ο Εμμανουήλ Καραλής, που πήγε στη Βουδαπέστη με υψηλές προσδοκίες, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του επί κοντώ. Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης δεν πέρασε το αρχικό ύψος- τα 5,35 μ.- και έτσι ολοκληρώθηκε η παρουσία του στη Βουδαπέστη. 

Από την άλλη, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου προκρίθηκε στον ημιτελικό των 200 μέτρων. Τερμάτισε τέταρτη στη δεύτερη προκριματική σειρά του αγωνίσματος με 23.00 και πήρε το «εισιτήριο» για τη συνέχεια. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Αθλητισμός / Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Ανεβάζοντας κατά κόρυφα την απόδοσή της στην επίθεση και παίζοντας πιεστική άμυνα, η Ελλάδα γυρίζει από το -10 του πρώτους μέρους (40-30) για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ιταλία, την οποία θα συναντήσει ξανά στην πρεμιέρα του EuroBasket
LIFO NEWSROOM
Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Αθλητισμός / Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα υποδεχθεί τη Λετονία, η οποία κατέκτησε την 5η θέση πριν από δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες
LIFO NEWSROOM