Ο Εντ Σίραν έπιασε «δουλειά» σε κατάστημα της Lego - Και έκανε καντάδα στους πελάτες

Ο Εντ Σίραν έπιασε «δουλειά» σε κατάστημα της Lego - Και έκανε καντάδα στους πελάτες Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Έντ Σίραν αποφάσισε να περάσει εποικοδομητικά το απόγευμα του Σαββάτου και έπιασε δουλειά σε ένα κατάστημα της Lego στη Μινεσότα. Όταν έγινε αντιληπτός από τους πελάτες, τους αφιέρωσε τραγούδια του. 

Έκανε μία εμφάνιση έκπληξη σε εμπορικό κέντρο της περιοχής και έπιασε δουλειά σαν «ειδικός για τουβλάκια», βοηθώντας τους νέους πελάτες να διαλέξουν τα νέα τους παιχνίδια. Σε βίντεο που πόσταρε ο ίδιος ο Έντ Σίραν στο Instagram, φαίνεται να δίνει κουτιά με lego, να υπογράφει αυτόγραφα αλλά και να ποζάρει για φωτογραφίες με τους έκπληκτους φαν του. 

«Είμαι εδώ, στο Mall of Americ στη Μινεσότα και έχω φορέσει τη στολή της LEGO» εξήγησε στο βίντεο και η κάμερα τον έδειξε να φοράει μία φωτεινή κίτρινη ποδιά. «Θα είμαι ο ειδικός για τα τουβλάκια στο κατάστημα». 

Όταν έγινε αντιληπτός, σταμάτησε τη «δουλειά» του και άρχισε να τραγουδάει στους πελάτες, που είχαν συγκεντρωθεί γύρω του. Και, φυσικά, ερμήνευσε το «Lego House». 

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό» είπε, μετά το τραγούδι. 

Ο Έντ Σίραν έχει πραγματοποιήσει κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις στο πλαίσιο της περιοδείας του. Τον περασμένο μήνα, ο ίδιος, η σύζυγος και τα δύο παιδιά τους, είχαν εμφανιστεί σε ένα κατάστημα που πουλάει hotdog.

Και το προσωπικό δεν του χαρίστηκε. Του συμπεριφέρθηκε όπως σε κάθε άλλο εργαζόμενο - συμπεριλαμβανομένων των φωνών. 

Ο Εντ Σίραν έπιασε «δουλειά» σε κατάστημα της Lego - Και έκανε καντάδα στους πελάτες Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter

Νωρίτερα τον Ιούλιο, ο Σίραν εξέπληξε μια ομάδα νεαρών μουσικών με την εμφάνισή του στο ρεσιτάλ τους. Ο τραγουδοποιός σταμάτησε στο κοινοτικό κέντρο Tobin στη Βοστώνη για να εμφανιστεί με τα μέλη της ομάδας νέων του Boston Music Project πριν από τη συναυλία του στο στάδιο Gillette στο Foxborough της Μασαχουσέτης.

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Προδοτική επίθεση» του Ισραήλ: Σαουδική Αραβία και Εμιράτα ξεσπούν - Κίνδυνος για τις «Συμφωνίες του Αβραάμ»

Διεθνή / «Προδοτική επίθεση» του Ισραήλ: Σαουδική Αραβία και Εμιράτα ξεσπούν - Κίνδυνος για τις «Συμφωνίες του Αβραάμ»

Η αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ σε στελέχη της Χαμάς στη Ντόχα προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στον Περσικό Κόλπο - Σαουδική Αραβία, Εμιράτα και Κατάρ καταγγέλλουν παραβίαση διεθνούς δικαίου, ενώ οι Συμφωνίες του Αβραάμ κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα
LIFO NEWSROOM
«Η Gen Z μίλησε»: Στο Νεπάλ οι φοιτητές διάλεξαν για μεταβατική πρωθυπουργό μια 73χρονη πρώην ανώτατη δικαστή

Διεθνή / «Η Gen Z μίλησε»: Στο Νεπάλ οι φοιτητές διάλεξαν για μεταβατική πρωθυπουργό μια 73χρονη πρώην ανώτατη δικαστή

Ο διορισμός της Σουσίλα Κάρκι ήταν απαίτηση των φοιτητών που βγήκαν μαζικά στους δρόμους καταγγέλλοντας τη διαφθορά και την απαγόρευση των social media.
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει εκατοντάδες περιστέρια που είχαν κατακλύσει μία πολυκατοικία

Διεθνή / Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει περιστέρια γιατί είχαν κατακλύσει ολόκληρη πολυκατοικία

Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά από την οργή των ενοίκων της πολυκατοικίας, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν ζούσαν μία «κόλαση» από τα φτερά και τα περιττώματα
LIFO NEWSROOM
«Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Διεθνή / «Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Ο 34χρονος, που έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση είχε φυτέψει «υλικά» στον εγκέφαλό του και ότι αυτοί τον «έλεγχαν» τη στιγμή της επίθεσης
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Διεθνή / Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Οι γαλλικές αρχές εκφράζουν ανησυχία ότι οι επιθέσεις αυτού του τύπου, αν και συμβολικές, αποσκοπούν στο να ενισχύσουν τις εσωτερικές εντάσεις και να διχάσουν την κοινή γνώμη
LIFO NEWSROOM