Ρόδος: Στον εισαγγελέα τα στοιχεία για το συμβάν με τον σερβιτόρο – Τι δηλώνει ο εργαζόμενος

Ρόδος: Στον εισαγγελέα τα στοιχεία για το συμβάν με τον σερβιτόρο – Τι δηλώνει ο εργαζόμενος Facebook Twitter
0

Στα χέρια του εισαγγελέα θα φτάσουν τα στοιχεία όσον αφορά στο περιστατικό με τον σερβιτόρο στη Ρόδο, ο οποίος αναγκάστηκε να μπει στα θάλασσα για να πάει παραγγελία σε πελάτες.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Σταμούλης Αθανάσιος, και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Εγγλέζος Παναγιώτης, θα μεταφέρουν το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους στον εισαγγελέα, όπως μεταφέρει η ΕΡΤ.

Το βίντεο με τον νεαρό σερβιτόρο να είναι βουτηγμένος, μέχρι το στήθος, στο νερό για να πάει την παραγγελία έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των social media, αλλά και οδήγησε σε παρεμβάσεις από δύο υπουργεία.

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ενημέρωσαν πως έχουν ζητήσει έρευνα από την Επιθεώρηση Εργασίας και το Λιμενικό, αντίστοιχα, για το περιστατικό.

Η μεν Επιθεώρηση ανέλαβε να κάνει έλεγχο στις συνθήκες εργασίας, το δε Λιμενικό κλήθηκε να ελέγξει τη νομιμότητα των κατασκευών μέσα στη θάλασσα.

Οι πληροφορίες που μεταφέρει η κρατική τηλεόραση αναφέρουν πως από τον έλεγχο που έγινε από τοπικό κλιμάκιο του ΣΕΠΕ στην επιχείρηση, δεν προέκυψε κάτι παράνομο.

Ο ίδιος ο εργαζόμενος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, κλήθηκε να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις του κλιμακίου.

Φαίνεται να είπε πως δεν έχει πρόβλημα με το να σερβίρει κατ΄αυτόν τον τρόπο καθώς του αποφέρει σημαντικά φιλοδωρήματα, που μπορεί να φτάνουν ακόμα και τα 200 ευρώ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Ελλάδα / Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Η θερμοκρασία εδάφους εμφανίστηκε αυξημένη κατά 10-12°C στην Κάτω Αχαΐα και έως 8-10°C στην Πάτρα, στις περιοχές που κάηκαν, γεγονός που πιθανώς επηρεάζει το μικροκλίμα
LIFO NEWSROOM
Μύκονος: Σοβαρό ατύχημα με «γουρούνα» για τον δισεκατομμυριούχο Τομ Γκρίνγουντ

Ελλάδα / Μύκονος: Σοβαρό ατύχημα με «γουρούνα» για τον δισεκατομμυριούχο Τομ Γκρίνγουντ

Ο Τομ Γκρίνγουντ υπέστη πολλαπλά κατάγματα και έμφραγμα - Διακομίσθηκε στο Γενικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ - «Η εικόνα ενός καταρρέοντος ΕΣΥ δεν είναι αλήθεια», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης - Το υπουργείο κατηγοριοποιεί τους ασθενείς με βάση την τσέπη, εμείς δεν αντιμετωπίσαμε έναν “δισεκατομμυριούχο πολυτραυματία” και κάναμε τα ίδια που κάνουμε σε όλες τις περιπτώσεις, απαντούν οι εργαζόμενοι
LIFO NEWSROOM