Αγνοείται άτομο σε ρέμα στην περιοχή του Ολύμπου

Αγνοείται άτομο σε ρέμα στην περιοχή του Ολύμπου Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική μετά από την πληροφορία για άτομο που αγνοείται στην περιοχή του Ολύμπου. 

Δυνάμεις της πυροσβεστικής βρίσκονται καθ΄οδόν μετά την πληροφορία πως άτομο που είχε πάει για canyoning στο ρέμα Ορλιά, στο Λιτόχωρο αγνοείται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, οδηγός canyoning, ο οποίος ηγείτο ομάδας, που έκανε δραστηριότητες στην περιοχή φέρεται να παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά σε σημείο του ρέματος Ορλιά. Το ρέμα Ορλιά ή Ουρλιά είναι ουσιαστικά ένα μικρό ποτάμι το οποίο διασχίζοντας την πλαγιά του Ολύμπου σχηματίζει καταρράκτες και φυσικές πισίνες.

Tο canyoning είναι ένας τύπος ορειβασίας κυρίως σε ρέματα, σπήλαια, ή μικρά φαράγγια και περιλαμβάνει αναρρίχηση, περπάτημα και κολύμβηση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM