Μητροπολίτης Μόρφου: «Λέγεται γάμος, γιατί επιτρέπει το γ@.. »

Μόρφου Facebook Twitter
0

Σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει για ακόμα μια φορά ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος με νέα τοποθέτησή του, αυτή τη φορά για τον γάμο. 

Ανάμεσα σε άλλα σχόλια, παραδοσιακώς προκλητικά και ανεκδιήγητα, ο μητροπολίτης Μόρφου σε πρόσφατη ομιλία του διερωτήθηκε, γιατί υπάρχει ο γάμος και έδωσε ο ίδιος την απάντηση. «Ο γάμος λέγεται γάμος γιατί επιτρέπει το γ@.. » είπε και συμπλήρωσε πως η ελληνική γλώσσα των σοφών είναι σαφής. Κατά τον μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο «Το γαμ΄@@  μέσα στον γάμο είναι ευλογημένη πράξη, ενώ έξω από τον γάμο δεν είναι»

Ο μητροπολίτης Μόρφου μίλησε την Κυριακή 11 Ιουνίου στην ιερά μονή οσίου Αββακούμ στην κοινότητα Φτερικουδιού της μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασσού. Μετά το πέρας της λειτουργίας μετέβη στο αρχονταρίκι της μονής, και απάντησε σε ερωτήματα πιστών. 

Στις πρωτοφανείς τοποθετήσεις του αυτήν την φορά συγκαταλέγονται οι εξής: 

-Μια γυναίκα η οποία συζεί με τον σύντροφό της χωρίς να είναι παντρεμένη δεν μπορεί να κοινωνήσει στον μητροπολίτη Μόρφου

-Έκανε λόγο για «προϊόντα σεξομανίας» και είπε ακόμη πως «μέχρι και τα ζώα έχουν όρια», αλλά στα σχολεία δεν μαθαίνουν τα παιδιά να οριοθετούν τον εαυτό τους. 

-Είπε ακόμη για κάποιές κομμώσεις που «προέρχονται από σατανιστικές τελέτες».

-Ανέφερε πως σε λίγα χρόνια η γλώσσα των υπολογιστών θα είναι στα ελληνικά, αλλά στα ελληνικά «από τον καιρό του Ομήρου μέχρι τον Παπαδιαμάντη» και αναρωτήθηκε αν εμείς θα ξέρουμε να τα χειριζόμαστε όταν έρθει εκείνη η ώρα. 

-Αναφέρθηκε και στη μουσική, λέγοντας πως από την δεκαετία του '80 και μετά δεν υπάρχει μουσική, αλλά «μάλλον θόρυβος γίνεται».

Πρόκειται για τον Μητροπολίτη που είχε δηλώσει πως οι ομοφυλόφιλοι είναι ομοφυλόφιλοι επειδή στη μητέρα τους άρεσε το πρωκτικό σεξ.

Αναλυτικά το βίντεο >>> 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM