Στέφανος Τσιτσιπάς: Επεισόδιο με τη μητέρα του στο γήπεδο - «Μ*********η είσαι;»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επεισόδιο με τη μητέρα του στο γήπεδο - «Μ*********η είσαι;» Facebook Twitter
0

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα του με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό του Masters της Ρώμης. Μεταξύ άλλων, τσακώθηκε με τη μητέρα του και την έδιωξε από το γήπεδο.

Μετά από έναν χαμένο πόντο, ο Έλληνας πρωταθλητής απευθύνθηκε προς το box της ομάδας του και ειδικότερα προς τη μητέρα του Τζούλια Αποστόλη, ζητώντας της να σταματήσει να μιλάει ρωσικά.

«Μη μιλάς στα ρώσικα, μίλα στα ελληνικά. Σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά, φύγε από το γήπεδο καλύτερα» είπε αρχικά, ιδιαίτερα ενοχλημένος, ενώ συνέχισε σε πολύ εντονότερο ύφος. 

«Μ*********η είσαι τελείως, δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου» είπε.

Σε άλλο το σημείο του αγώνα και ενώ η μητέρα του επιχειρούσε να τον ενθαρρύνει, γύρισε προς το μέρος της και της είπε να φύγει από το γήπεδο.

«Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Αν συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο, πρέπει να φύγει από το γήπεδο» είπε, οργισμένος.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τη διοργάνωση με 2-0 σετ από τον Ρώσο αντίπαλό του.

Ο Μεντβέντεφ εκμεταλλεύτηκε τον εκνευρισμό του Τσιτσιπά και έφυγε με τη νίκη από το γήπεδο.

Αυτή ήταν η 12η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, με τον Ρώσο να βελτιώνει το ρεκόρ του σε 8-4 και να παίρνει το «εισιτήριο» για το μεγάλο τελικό, που θα βρει απέναντί του τον 20χρονο Δανό, Ρούνε.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Αθλητισμός / Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση εκεί που το 1-1 δεν άλλαξε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο νικητής να κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί που η Αγγλία ήταν πιο ψύχραιμη και αποφασιστική στις εκτελέσεις
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM