Ηρώ: Χθες βράδυ σάπισαν στο ξύλο τον γιο μου και την παρέα του- 2 κατέληξαν στο νοσοκομείο

Ηρώ Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Η Ηρώ αποκάλυψε μέσω των social media πως ο γιος της και η παρέας του έπεσαν θύμα άγριου ξυλοδαρμού, με συνέπεια δύο άτομα να καταλήξουν στο νοσοκομείο. 

«Τους σάπισαν στο ξύλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηρώ στην ανάρτησή της, επισημαίνοντας πως ο γιος της είναι καλά, αλλά ένας συμμαθητής του είναι «άσχημα και υπό παρακολούθηση», ενώ άλλος υπέστη διάσειση και χρειάστηκε ράμματα. 

«Χθες βράδυ, ο γιος μου με τους συμμαθητές του βγήκαν βόλτα για να πάνε στο παλιό τους σχολείο, να θυμηθούν τα παλιά και να βγάλουν φωτογραφίες. Έξω από το σχολείο, τους περίμενε μια συμμορία από νεαρούς, που ήταν “φτιαγμένοι” και τους σάπισαν στο ξύλο», έγραψε η τραγουδίστρια. 

Ο γιος της, σημείωσε, είναι καλά. «Έφαγε μόνο 1-2 μπουνιές», συμπλήρωσε. «Δύο παιδιά από τους συμμαθητές του όμως, κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ο ένας είναι άσχημα και υπό παρακολούθηση. Ο άλλος, με διάσειση και ράμματα στο στόμα», περιέγραψε η Ηρώ. 

Μάλιστα, σημείωσε πως μέσα στο αυτοκίνητο «των νταήδων» υπήρχαν δύο κορίτσια «που περιγελούσαν τα παιδιά μας ως δειλούς και φοβιτσιάρηδες και τραβούσαν βίντεο όλο το σκηνικό».

Ηρώ: Ο κόσμος αλλάζει επικίνδυνα

«Μιλάμε για πολύ καλά παιδιά, φοιτητές, που βρέθηκαν μετά από καιρό, να θυμηθούν τα σχολικά τους χρόνια και κατέληξαν στο νοσοκομείο», σημείωσε η Ηρώ και εξομολογήθηκε πως έχει ταραχθεί αφάνταστα από αυτό το περιστατικό. 

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως αποφάσισε να γράψει στα social media για αυτό το συμβάν γιατί «ο κόσμος αλλάζει επικίνδυνα». «Οι ουσίες και το αλκοόλ έχουν αλλοιώσει συμπεριφορές και χαρακτήρες. Τα παιδιά ζουν σε έναν άγριο κόσμο, που εμείς τους παραδώσαμε», τόνισε. 

Η Ηρώ κάλεσε τους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους. «Ασχοληθείτε μαζί τους, μάθετε για αυτά. Προλάβετε. Απευθυνθείτε σε ειδικούς για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά ή βίαιη κίνηση που θα δείτε», συμπλήρωσε. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανυσηχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Ελλάδα / Ανησυχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Υψηλά είναι και τα ποσοστά εθισμού στα social media, σύμφωνα με την έρευνα ESPAD 2024, που πραγματοποιείται σε 37 χώρες σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ναρκωτικά
LIFO NEWSROOM
28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ θα τεθούν σε ισχύ από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM