ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2023 | 14:04

...

Βγαινω με ενα παιδι εδω κ 1μιση μηνα. Δεν εχουμε πει οτι εχουμε σχεση αλλα μου εχει πει οτι του αρεσω πολυ κ γενικα κανει μελλοντικα σχεδια, μου εχει γνωρισει τους φιλους του κλπ. Κ μενα ειναι η αληθεια μου αρεσει πολυ αλλα επειδη εχω μαθει να μην ελπιζω σε τιποτα μεχρι να περασει καποιος καιρος, προσπαθω να μην ενθουσιαζομαι. Αυτο το σκ ειχαμε κανονισει να το περασουμε μαζι. Σημερα πριν λιγο αναδημοσιευσε ενα παλιο στορι με μια κοπελα κ ενα φιλο του. Αυτη η κοπελα υπαρχει κ στο προφιλ του σε κατι παλιες φωτογραφιες κ απ ο,τι εχω καταλαβει ειναι η πρωην του. Κοινως αναδημοσιευσε ενα στορι με την πρωην του κ εγραφε λεζαντα "πριν απο 7 χρονια...". Παιδια, πληγωθηκα. Ναι, ξερω, δεν εχουμε σχεση, οποτε δεν μπορω να τον κατηγορησω για κατι. Εχω ομως καθε δικαιωμα να θυμωνω και να απογοητευομαι. Με ενοχλει η κοροιδια, γιατι να μου στελνει καθε μερα και να μου λεει οτι ανυπομονει να με δει, οτι του λειπω, να μου λεει οτι θεωρει οτι αυτο που εχουμε θα κρατησει καιρο ενω λογικα τιποτα απ ολα αυτα δεν ισχυει? Εμενα οταν με ενδιαφερει ενας ανθρωπος δεν νιωθω την αναγκη να βγαινω με αλλους, να τους στελνω μηνυματα κ γενικα να εχω οποιαδηποτε επαφη μαζι τους. Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος μπορει να ενδιαφερεται για μενα κ ταυτοχρονα να αναπολει στιγμες με την πρωην του. Γιατι να μου λες κατι που δεν το πιστευεις και να μου δινεις ελπιδες? Με το που ειδα τη φωτογραφια εβαλα τα κλαματα γιατι ειλικρινα εχω κουραστει τοσο πολυ με τις σχεσεις. Θελουν τοσο μεγαλη προσπαθεια που για μενα πραγματικα δεν αξιζουν τον κοπο. Δεν μπορω καν να υπολογισω με ποσα ατομα εχω προσπαθησει τον τελευταιο καιρο κ τελικα παντα κατι στραβωνε. Δεν θεωρω οτι κανω κατι λαθος, ισως το μονο λαθος που κανω ειναι επιλογες!! Μα πως να ξερω αν ο αλλος ειναι λαθος επιλογη πριν τον γνωρισω? Εχω βαρεθει. Γνωριζεις καποιον κ ακομα κ αν δειχνει καλα σημαδια κ σου φερεται ωραια, υπαρχουν ενα σωρο σεναρια: μπορει να σκεφτεται την πρωην του, μπορει να του αρεσει καποια απ τη δουλεια του, μπορει να μιλαει με αλλες στο ινσταγκραμ, μπορει να ειναι παντρεμενος ή μπορει απλα ολα αυτα τα μεγαλα λογια που σου ξεστομιζει να ειναι ψεματα κ το μονο που θελει απο σενα να ειναι σεξ. Προσπαθω τοσο πολυ να βρω καποιον κ ολοι τελικα να αποδεικνυονται σκαρτοι. Δεν θελω να μου πειτε τιποτα για το παραπανω, το εγραψα για να το βγαλω απο μεσα μου, ξερω τι πρεπει να κανω, να απομακρυνθω απ αυτον τον αντρα κ απο τους αντρες γενικα μαλλον!! Απλα ηθελα να ακουσω γνωμες συνομηλικων μου (ειμαι 29) για τις σχεσεις σημερα. Δυσκολευεστε κ σεις οσο κ γω να αφεθειτε σε καποιον, να τον εμπιστευτειτε, να πιστεψετε γενικα οτι μπορει να ξεκινησει κατι ωραιο με καποιον? Θεωρειτε κ σεις οτι τα σοσιαλ μιντια εχουν καταστρεψει τις σχεσεις? Ολα πλεον ειναι τοσο ευκολα, κανεις ενα λαικ, στελνεις ενα μηνυμα κ κανονιζεις να βγεις με καποια. Κ ακριβως επειδη ολα ειναι τοσο ευκολα, δε δινει κ κανεις αξια πλεον σε κανεναν. Ειναι τοσο ευκολο ολοι μας να αντικατασταθουμε απο καποιον αλλον που δεν νοιαζεται κανεις να μας κρατησει.
4
 
 
 
 
σχόλια

Ξέρεις σαν άντρας πιστευτώ ότι πρεπει να του τα πεις ξεκάθαρα, και μην περιμένεις απλά να ακούσεις τι θα σου πει, διότι ειδικά στην αρχή τα λόγια λέγονται εύκολα όσον αφορά το να σου πει αυτό που θες να ακούσεις, όποτε μην πιστεύεις ότι θα έχει λυθεί το θέμα. Απλά θα έχεις κάνει ένα βήμα στο να προσπαθήσεις να καταλάβεις περισσότερα γιαυτον, είτε από τις αντιδράσεις του, είτε από αυτά που σου λέει κλπ, στο να καταλάβεις ποτε σου λέει ψέματα και ποτε όχι. Ξέρω δύσκολο, αλλά σιγά σιγά.

Ξέρεις τι είναι εύκολο; Να κάτσουμε να κράξουμε τα σόσιαλ, τις σχέσεις και πάει λέγοντας. Μες την αρνητικότητα θα βουλιάξουμε. Λες πως βγαίνετε 1 μηνα και ...θεωρείς πως δεν έχεις την οικειότητα να το συζητήσεις μαζί του ας πούμε ; Να σου εξηγήσει και να σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια. Είτε να εξηγηθεί χάλια και να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις τουλάχιστον. Τις σχέσεις εμείς τις φτιάχνουμε με την επικοινωνία μας και εμείς τις συνεχίζουμε είτε όχι ,με την κρίση και τα όρια μας. Πες τι σε προβληματίζει , δες που βαδίζετε, μην χάνεις τον χρόνο σου. Τι ενοχή πια και αυτή "το ξέρω ότι δεν έχουμε κάτι". Ναι πες μας ότι του είσαι βάρος κιόλας. Νιώθω λες και οι γυναίκες φοβικά "περπατάνε στις μύτες" μην ταραχτεί ο μάγκας, που μπορεί να περνάει κ την ώρα του. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά , γνώρισε τον καλά, μίλα , μην γενικεύεις και κοίτα τις δικές σου λάθος επιλογές , γιατί μονάχα έτσι ξέρεις ότι εσύ έχεις τον έλεγχο άρα εσύ μπορείς και να διορθώσεις τα πράγματα ! Άμα θες να μάθεις αν είναι πρώην του κ τα λοιπά μιλα του με λίγα λόγια και μην κάνεις λες και είστε ξένοι. Δεν δέχομαι άνθρωποι να βγαίνουν να κάνουν σεξ κλπ και να ντρέπονται να κάνουν μια κουβέντα για συναισθήματα. Ναι στον ένα μήνα . Μια χαρά είναι. Άμα έχεις δίκιο σε ο,τι υπεθεσες κόφτον και προχώρα . Δεν είναι όλοι οι άντρες να τους λείπει μια πρώην και να λένε λόγια αλλού. Οι ανώριμοι είναι. Αλίμονο αν είναι όλοι έτσι..αν υπάρχουν κοπέλες σαν εσένα,τότε υπάρχουν κ άντρες σαν εσένα. Δεν γίνεται να είμαστε οι μόνοι καλοί άνθρωποι στον κόσμο, έτσι δεν είναι ; Έχεις ξεκινήσει ήδη με πόση επιφυλακτικότητα αυτή τη σχέση ας το πω κ ίσως αυτό δεν είναι καλό σημάδι . Ίσως εξαρχής δεν τον εμπιστεύτηκες . Ίσως δεν σε κάνει τόσο χαρούμενη . Ήσουν έτοιμη να απογοητευτείς πάντως .

Εύστοχο σχόλιο! Τι θα πει δεν έχουμε κάτι να μου δίνει λογαριασμό και στον ένα μήνα είναι νωρίς. Οι εποχές αποταν ήταν κουλ να μη λες τα αισθήματα σου ευτυχώς άλλαξαν , συζητάτε αμφότεροι με ειλικρίνεια για το τι θέλετε και αν δεν θέλετε τα ίδια , τα παπούτσια στο χέρι και στη μαμά του . Στον ένα μόλις μήνα; Ναι στον ένα μήνα , αρκεί να συζητήσετε και να αφήσεις τα σενάρια και τις εικασιες

Ο γενικός κανόνας λέει ότι εφόσον χωρίζεις δεν κρατάς επαφές με πρώην, πόσο μάλλον να κάνεις στόρυ και τέτοια χαζά. Από και και πέρα πράξε ανάλογα, πάντως το ένστικτο μου λέει ότι είναι red flag μεγάλο.
Επίσης με πιάνει cringe όταν κοτζάμ μαντράχαλοι-ες ασχολούνται με στορυ, like, τικ τοκ και κάθε χαζομάρα.