Νίκος Σειραγάκης: Παρέμβαση Ντογιάκου για την αποφυλάκιση του προπονητή

Νίκος Σειραγάκης: Παρέμβαση Ντογιάκου για την αποφυλάκιση του προπονητή Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Την παρέμβαση του Ισίδωρου Ντογιάκου προκάλεσε η απόφαση για αποφυλάκιση Σειραγάκη, που  είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια για ασέλγεια κατά 36 ανηλίκων.

Συγκεκριμένα ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος θα ελέγξει αν είναι εμπεριστατωμένη ή όχι αιτιολογία αποφυλάκισης. Αν εντοπίσει κενά μπορεί να ζητήσει αναίρεση. 

Αναλυτικότερα, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος ζήτησε από την Εισαγγελία Εφετών Ναυπλίου να του διαβιβαστεί το βούλευμα, με το οποίο μετά από 12,5 χρόνια εγκλεισμού του αποφυλακίστηκε, ο Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων στην Κρήτη .

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος ζήτησε το εν λόγω βούλευμα προκειμένου να εξετάσει εάν έχει εμπεριστατωμένη ή όχι αιτιολογία ή υπάρχουν ασάφειες και νομικά κενά στο σκεπτικό του. Σε καταφατική περίπτωση θα προχωρήσει σε αναίρεση του επίμαχου βουλεύματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Ελλάδα / Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Εντεροϊός είχε προκαλέσει παράλυση στην έφηβη που είχε διακομισθεί εσπευσμένα αρχικά στο Καραμανδάνειο και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου από την Κεφαλονιά
LIFO NEWSROOM
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM