Γκρέτα Τούνμπεργκ: Προσήχθη σε διαμαρτυρία στη Γερμανία -Αστυνομικοί την πήραν σηκωτή

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Προσήχθη σε διαμαρτυρία στη Γερμανία -Αστυνομικοί την πήραν σηκωτή Facebook Twitter
0

Στην προσαγωγή της Γκρέτα Τούνμπεργκ προχώρησαν οι αρχές στην Γερμανία κατά τη διάρκεια διαδήλωσης.

Η 20χρονη ακτιβίστρια συμμετείχε σε διαμαρτυρίες κατά της κατεδάφισης του χωριού Luetzerath, ώστε να προχωρήσει η επέκταση λιγνιτωρυχείου στην περιοχή.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομικής δύναμης του Άαχεν, όπως μεταδίδει το SkyNews, δήλωσε ότι η Γκρέτα Τούνμπεργκ ήταν μέλος μιας ομάδας διαδηλωτών που κατευθύνθηκε προς την άκρη του υπαίθριου ορυχείου, το οποίο περιγράφεται από τους αστυνομικούς ως «απότομο και εξαιρετικά επικίνδυνο».

Βίντεο: Η στιγμή που αστυνομικοί μεταφέρουν την Γκρέτα Τούνμπεργκ

Η αστυνομία ανέφερε ότι η ακτιβίστρια δεν συνελήφθη αλλά βρίσκεται υπό κράτηση μαζί με άλλους διαδηλωτές για ταυτοποίηση.

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία βρίσκεται στο πλευρό των διαδηλωτών από την Παρασκευή, εθεάθη μετά την προσαγωγή της να κάθεται απομονωμένη σε αστυνομική κλούβα, σύμφωνα με μαρτυρία που δημοσιεύει το πρακτορείο Reuters.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM