Μήνυση κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα κατέθεσε ο Νίκος Παππάς

Μήνυση κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα κατέθεσε ο Νίκος Παππάς Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Σε υποβολή μήνυσης κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα μετά την κατάθεσή της προχώρησε ο Νίκος Παππάς δια του συνηγόρου του όσον αφορά την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Την κατάθεση της μήνυσης γνωστοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας σε σχετική ανάρτησή του: «Καλημέρα σας. Κατατέθηκε. Έρχονται και τα εξώδικα στους ανεμιστήρες».

Στην κατάθεση της, η γραμματέας σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ισχυρίστηκε πως χρήματα σε σακούλες έφευγαν από το γραφείο του εργοδότη της, κ Καλογρίτσα με προορισμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο κ. Καλογρίτσας ήταν καθοδηγούμενος και δέχθηκε να βοηθήσει την ομάδα Παππά, βοηθώντας στο εγχείρημα για την ίδρυση του τηλεοπτικού σταθμού που θα ήταν κανάλι του κόμματος, εννοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης είχαν κάνει λόγο για αβάσιμες κατηγορίες περί παραβίασης και περί παράβασης καθηκόντων εκ μέρους του Νίκου Παππά.

Ειδικότερα, είχαν μιλήσει για αβάσιμες κατηγορίες, αναξιόπιστες, καθοδηγούμενες και χωρίς στοιχεία, οπότε η μήνυση θα έχει και ανάλογο περιεχόμενο.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM