Ζωγράφου: Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς- Πληροφορίες για έναν τραυματία

Μολότοφ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκαν αστυνομικοί, στην περιοχή του Ζωγράφου, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, με συνέπεια να τραυματιστεί ένας ένστολος, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Η επίθεση έγινε έξω από την πανεπιστημιούπολη. Προηγήθηκε τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση, για άγνωστους που προκαλούσαν φθορές στην οδό Γρηγορίου Αυξεντίου, σε σημείο όπου υπάρχει στάση λεωφορείου. 

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, δέχθηκαν «βροχή» από βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός, που μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, αναφέρει το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης. 

Στην περιοχή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που προσπαθούν να εντοπίσουν τα άτομα που επιτέθηκαν στα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM