«Μισογυνισμός»: Αντιδράσεις για άρθρο του Τζέρεμι Κλάρκσον κατά της Μέγκαν Μαρκλ- Καταδικάζει και η κόρη του

«Μισογυνισμός»: Αντιδράσεις για άρθρο του Τζέρεμι Κλάρκσον κατά της Μέγκαν Μαρκλ- Καταδικάζει και η κόρη του Facebook Twitter
0

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από το άρθρο που έγραψε ο Άγγλος παρουσιαστής Τζέρεμι Κλάρκσον κατά της Μέγκαν Μαρκλ, με αφορμή και το ντοκιμαντέρ στο Netflix, «Χάρι & Μέγκαν».

Στη στήλη του στην εφημερίδα The Sun, ο Κλάρκσον δήλωσε πως «μισεί» την Αμερικανίδα σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι και μένει ξάγρυπνος τα βράδια, ονειρευμένος «τη ημέρα που θα την αναγκάσουν να παρελάσει γυμνή στους δρόμους» ενώ ο κόσμος «της πετάει περιττώματα».

Ο 62χρονος παρουσιαστής, μάλιστα, ισχυρίστηκε πως όλοι οι συνομήλικοί του «σκέφτονται κατά τον ίδιο τρόπο».

Το άρθρο του προκάλεσε σωρεία, αρνητικών, σχολίων ακόμα και από την ίδια την κόρη του Κλάρκσον, που διαχώρισε τη θέση της και δήλωσε πως «διαφωνεί κατά όλων όσων έγραψε» ο πατέρας της.

Η κόρη του παρουσιαστή του Top Gear επεσήμανε: «Οι απόψεις μου είναι και ήταν πάντα ξεκάθαρες όσον αφορά τον μισογυνισμό, τον εκφοβισμό και τη μεταχείριση των γυναικών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαι αντίθετη σε όλα όσα έγραψε ο πατέρας μου για τη Μέγκαν Μαρκλ και εξακολουθώ να υποστηρίζω όσους στοχοποιούνται από το διαδίκτυο».

Για το άρθρο του Κλάρσκον έγιναν 6.000 καταγγελίες στην εφημερίδα The Sun, ενώ έντονα επικριτικός ήταν και συντάκτης της Daily Mail, η οποία είναι γνωστό ότι διατηρεί πολύ αρνητική στάση απέναντι στο ζεύγος Χάρι – Μέγκαν.

Ο Άντριου Πιρς έκανε λόγο για «προσβλητικά» και «απεχθή» σχόλια.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόφαση σταθμός για τον υπερτουρισμό στην Μαδρίτη: Κλείσιμο τουριστικών διαμερισμάτων έπειτα από παράπονα οικογένειας

Διεθνή / Απόφαση σταθμός για τον υπερτουρισμό στην Μαδρίτη: Κλείσιμο τουριστικών διαμερισμάτων έπειτα από παράπονα οικογένειας

Η οικογένεια, η οποία έχει δύο παιδιά, κατήγγειλε ότι υπέφερε από έντονο στρες, άγχος και αϋπνία λόγω της θορυβώδους και ανάρμοστης συμπεριφοράς των μεθυσμένων επισκεπτών των τουριστικών διαμερισμάτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Διεθνή / Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε με σακάκι Christian Dior και σκουλαρίκια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, τιμώντας τη γαλλοβρετανική φιλία και την παράδοση του οίκου
LIFO NEWSROOM
Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από διεθνείς φοιτητές λόγω Τραμπ

Διεθνή / Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από φοιτητές λόγω Τραμπ

Οι νέες πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ προκαλούν μαζική φυγή διεθνών φοιτητών από τις ΗΠΑ, με τα πανεπιστήμια να χάνουν έως και $1 δισ. σε δίδακτρα - Ποιες σχολές πλήττονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM