Χειριστές αποσκευών στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης πετούσαν τις βαλίτσες των επιβατών και γελούσαν

Χειριστές αποσκευών στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης πετούσαν τις βαλίτσες των επιβατών και γελούσαν Facebook Twitter
0

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο που εμφανίζει υπαλλήλους του αεροδρομίου της Μελβούρνης να πετούν βαλίτσες και να γελάνε.

Η Qantas έχει ξεκινήσει μια επείγουσα έρευνα σχετικά με το συμβάν με πρωταγωνιστές χειριστές αποσκευών.

Οι Αυστραλοί υπάλληλοι έλαβαν αυστηρή προειδοποίηση από τον διευθύνοντα σύμβουλο του κορυφαίου εθνικού παρόχου υπηρεσιών εδάφους, μετά τη δημοσίευση στο διαδίκτυο των συγκεκριμένων εικόνων.

Το υλικό, το οποίο καταγράφηκε στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, δείχνει τρεις υπαλλήλους που διαχειρίζονται αποσκευές - οι οποίοι απομακρύνθηκαν εν αναμονή της έρευνας - να πετούν, να κλωτσούν και να χτυπούν τις αποσκευές των επιβατών πάνω σε έναν ιμάντα μεταφοράς. Ορισμένες αποσκευές μάλιστα πετιούνται τόσο δυνατά που πέφτουν από την άλλη πλευρά του ιμάντα. Ένας άνδρας εμφανίζεται να γελάει, ενώ ένας άλλος άνδρας σηκώνει μια τσάντα πάνω από το κεφάλι του, εκσφενδονίζοντάς την με δύναμη προς τον ιμάντα. Σε μια άλλη περίπτωση, ένας από τους τρεις χειριστές εμφανίζεται να πετάει μια βαλίτσα σε σημαντική απόσταση προς τα κάτω, παρόλο που ο ιμάντας βρίσκεται ακριβώς μπροστά του.

Εκπρόσωπος της Qantas δήλωσε ότι το περιστατικό ήταν σαφώς μη αποδεκτό, επιβεβαιώνοντας ότι διεξάγεται επείγουσα έρευνα.

Ένα σημείωμα στο προσωπικό από τον διευθύνοντα σύμβουλο της συνεργαζόμενης Swissport Australia Brad Moore, που επικαλείται το news.com.au, προειδοποίησε τους υπαλλήλους για σοβαρές πειθαρχικές ενέργειες μετά την αποκάλυψη του Σαββάτου το πρωί.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Διεθνή / Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Το πλήθος τήρησε 16 λεπτά σιγής, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι τοποθέτησαν λουλούδια και κεριά γύρω από τα κιγκλιδώματα που εξακολουθούν να περιβάλλουν την είσοδο του σταθμού
LIFO NEWSROOM
Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Διεθνή / Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Τα έγγραφα της υπόθεσης φανερώνουν επίσης ότι η JP Morgan είχε προειδοποιήσει τις αμερικανικές αρχές για συναλλαγές που συνδέονταν με τον Έπσταϊν και ενδέχεται να σχετίζονταν με υποθέσεις εμπορίας ανθρώπων
LIFO NEWSROOM
«Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Διεθνή / «Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Οι διαδηλωτές κάλεσαν την κυβέρνηση να επανεξετάσει την πολιτική αστυνόμευσης που, όπως υποστηρίζουν, αντιμετωπίζει τις λαϊκές συνοικίες ως «ζώνες πολέμου»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Διεθνή / Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Οι διαδηλώσεις οδηγούνται κυρίως από νέους - Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τη δημοκρατία καταστέλλοντας τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM