Θετικός στον κορωνοϊό ο Άλμπερτ Μπουρλά, ξανά- «Ο ιός είναι ακόμη μαζί μας»

Αλμπερτ Μπουρλά Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε, για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές εβδομάδες, ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά. 

«Νιώθω καλά και δεν έχω συμπτώματα», έγραψε ο Μπουρλά σε ανάρτηση στο Twitter. Τον Αύγουστο ο 60χρονος είχε ανακοινώσει επίσης μέσω social media πως είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και ότι είχε ξεκινήσει θεραπεία με το Paxlovid, το αντιικό φάρμακο της Pfizer. 

Ο Μπουρλά έχει κάνει τις τέσσερις δόσεις του εμβολίου που έχουν αναπτύξει η Pfizer και η BioNTech, αλλά στη νέα ανάρτησή του εξήγησε γιατί δεν του έχει χορηγηθεί ακόμη το δισθενές νέο σκεύασμα των εταιρειών, που στοχεύει στις υπομεταλλάξεις ΒΑ.5 και ΒΑ.4 της Όμικρον. 

«Δεν έχω κάνει ακόμη την ενισχυτική δόση με το δισθενές εμβόλιο, καθώς ακολουθώ τις οδηγίες του CDC για να περιμένω τρεις μήνες από την προηγούμενη νόσησή μου με Covid, που ήταν στα μέσα Αυγούστου», έγραψε στο Twitter. 

«Ενώ έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο, ο ιός είναι ακόμη μαζί μας», επεσήμανε ακόμη στην ανάρτησή του ο Άλμπερτ Μπουρλά. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Διεθνή / «Δεν θυμάμαι τίποτα»: Θύμα του Έπσταϊν καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού μετά από χορήγηση ναρκωτικών

«Προσπάθησε ξανά να μου κατεβάσει το τζιν, και του είπα 'όχι, όχι, είμαι στην περίοδο μου', και μου απάντησε: 'Δεν χρειάζεται να μου λες ψέματα», θυμάται
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις πριν από την πρεμιέρα του προκαλεί η τανία της Zendaya και του Robert Pattinson Τhe Dramaa

Διεθνή / Αντιδράσεις πριν από την πρεμιέρα της προκαλεί η ταινία της Zendaya και του Robert Pattinson Τhe Drama

Η νέα ταινία του Kristoffer Borgli με τη Zendaya και τον Robert Pattinson προκαλεί ήδη αντιδράσεις στις ΗΠΑ πριν από την πρεμιέρα της, λόγω μιας αποκάλυψης στην πλοκή που άνοιξε δημόσια συζήτηση γύρω από τα όρια του θέματος που επιλέγει να αγγίξει
THE LIFO TEAM