ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

H Kelis κατηγορεί την Μπιγιονσέ για «κλοπή»- «Μερικοί σε αυτήν την βιομηχανία δεν έχουν ψυχή ή ακεραιότητα»

Kelis accuses Beyoncé of ‘theft’ after sampling her song on new album Renaissance Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Kelis κατηγορεί την Μπιγιονσέ για «κλοπή» υποστηρίζοντας ότι η σούπερ σταρ δεν έχει «ακεραιότητα» ή «ψυχή» κα κυκλοφόρησε το τραγούδι της χωρίς την έγκρισή της έγκριση.

Το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ Renaissance κυκλοφόρησε σήμερα τα μεσάνυχτα προς χαρά πολλών θαυμαστών και μετά από διαρροή στη Γαλλία μόλις 36 ώρες πριν την επίσημη κυκλοφορία.

Το επίμαχο τραγούδι για το οποίο την κατηγορεί η Kelis είναι το 5ο κομμάτι του άλμπουμ που ονομάζεται «Energy» και αποτελεί κομμάτι της Kelis από το 2000 «Get Along With You», που περιλαμβανόταν στο το άλμπουμ της Kaleidascope.

Οι τραγουδοποιοί που αναγράφονται στα credits του άλμπουμ της Μπιγιονσέ είναι οι Pharrell Williams και Chad Hugo των Neptunes. Αλλα όχι η Kelis.

H τραγουδοποιός εξέφρασε την απογοήτευση και την αντίδρασή της στα social media και σχολίασε κάτω από ανάρτηση πως «Το μυαλό μου έχει ταραχτεί γιατί το επίπεδο ασέβειας και απόλυτης άγνοιας και των τριών εμπλεκομένων μερών είναι εκπληκτικό. Το άκουσα όπως όλοι οι άλλοι. Τίποτα δεν είναι ποτέ όπως φαίνεται. Μερικοί από τους ανθρώπους σε αυτήν την βιομηχανία δεν έχουν ψυχή ή ακεραιότητα και τους έχουν κοροϊδέψει όλους», έγραψε.

Ένας χρήστης σχολίασε στην ανάρτηση ότι ήταν «η συνεργασία που χρειάζεται πραγματικά ο κόσμος», ωστόσο η Kelis διόρθωσε γράφοντας: «Δεν είναι συνεργασία, είναι κλοπή».

Η Kelis δεν σταμάτησε εκεί, αλλά με νέα αναφορά στο Instagram εξηγήσει γιατί την πρόσβαλε το γεγονός. Είπε ότι οι μαύρες καλλιτέχνιδες στην βιομηχανία της μουσικής είναι λίγες. «Γνωριζόμαστε, έχουμε κοινούς φίλους. Δεν είναι τόσο δύσκολο να επικοινωνήσει μαζί μου. Είναι απλώς κοινή ευπρέπεια» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Kelis διευκρίνισε επίσης ότι το πραγματικό της πρόβλημα δεν είναι με την Μπιγιονσέ αλλα με τους Williams και Hugo που την «εξαπάτησαν» από τα εκδοτικά της δικαιώματα.

«Ο Φάρελ ξέρει καλύτερα. Αυτό είναι ένα άμεσο χτύπημα για μένα. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό είναι απογοητευτικό. Έχω το δικαίωμα να απογοητεύομαι».

Απευθύνθηκε και στους θαυμαστές της Beyhive που την αποκάλεσαν ζηλιάρα στα social media.

«Δεν είναι ότι ζηλεύω. Ζηλεύω κάποιον που χρησιμοποιεί το τραγούδι μου; Αυτό είναι το πιο ανόητο, το πιο ανίδεο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ. Ωριμάστε.»

Σε ένα δεύτερο βίντεο στο Instagram, η Kelis ενημέρωσε ότι θα παλέψει για ό,τι είναι δικό της και θα ζητήσει «αποζημιώσεις».

«Αλλά υπάρχουν νταήδες και μυστικά και γκάνγκστερ σε αυτόν τον κλάδο που χαμογελούν και ξεφεύγουν μέχρι να πει κάποιος αρκετά. Το λέω λοιπόν σήμερα. Έρχομαι για να πάρω αυτό που είναι δικό μου και θέλω αποζημίωση» είπε.

Η Kelis έχει μιλήσει για κακά συμβόλαια στο παρελθόν και για τον Williams που έκλεβε τα τραγούδια της.

Με πληροφορίες του PinkNews

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μελέτη: Το stalking αυξάνει έως και 70% τον κίνδυνο καρδιοπάθειας στις γυναίκες

Διεθνή / Μελέτη: Το stalking αυξάνει έως και 70% τον κίνδυνο καρδιοπάθειας στις γυναίκες

Η έρευνα, που διήρκεσε δύο δεκαετίες και βασίστηκε σε στοιχεία από περισσότερες από 66.000 γυναίκες, καταγράφει σημαντικά υψηλότερα ποσοστά καρδιοπάθειας και εγκεφαλικού σε όσες είχαν εμπειρία stalking
LIFO NEWSROOM
Στην Ουάσινγκτον η εθνοφρουρά των ΗΠΑ: Τεθωρακισμένα σε κεντρικά σημεία και αξιοθέατα 

Διεθνή / Στην Ουάσινγκτον η εθνοφρουρά των ΗΠΑ: Τεθωρακισμένα σε κεντρικά σημεία και αξιοθέατα 

Αντιδράσεις από τη δήμαρχο της πόλης για την απόφαση Τραμπ να αναλάβει τον έλεγχο της αστυνομίας και να στείλει τον στρατό στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, υπό το πρόσχημα της εγκληματικότητας
LIFO NEWSROOM
Στο Άνκορατζ της Αλάσκα το τετ-α-τετ Τραμπ - Πούτιν για την Ουκρανία - Γιατί υποβαθμίζει τις προσδοκίες ο Λευκός Οίκος

Διεθνή / Στο Άνκορατζ της Αλάσκα το τετ-α-τετ Τραμπ - Πούτιν για την Ουκρανία - Γιατί υποβαθμίζει τις προσδοκίες ο Λευκός Οίκος

Οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν κατ' ιδίαν - Στόχος είναι να κατανοήσουμε πώς θα μπορούσε να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, δήλωσε η εκπρόσωπος Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Οργή για τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις Κένεντι μετά την ένοπλη επίθεση στην Ατλάντα

Διεθνή / Οργή για τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις Κένεντι μετά την ένοπλη επίθεση στην Ατλάντα

Οι υπάλληλοι του οργανισμού καταγγέλλουν ότι η μακροχρόνια ρητορική του Κένεντι κατά των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων αυτών για τον κορωνοϊό, έχει τροφοδοτήσει το κλίμα εχθρότητας απέναντι στη δημόσια υγεία
LIFO NEWSROOM
Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και κυβέρνηση Τραμπ προς διακανονισμό $500 εκατ. και αποκατάσταση ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Διεθνή / Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και κυβέρνηση Τραμπ προς διακανονισμό $500 εκατ. και αποκατάσταση ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ συμφωνεί να ξοδέψει $500 εκατ. σε εκπαιδευτικά προγράμματα για να αποκαταστήσει δισεκατομμύρια δολάρια ομοσπονδιακής χρηματοδότησης, κλείνοντας μήνες αντιπαράθεσης με τη διακυβέρνηση Τραμπ
LIFO NEWSROOM