ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2022 | 20:52

?

Εδω και 2 χρονια ειμαι single και παρολο που κατα καιρους βγαινω με διαφορους αντρες και αρκετοι απ αυτους δηλωνουν οτι τους αρεσω, για καποιο λογο ποτε δεν προχωραει σε κατι πιο σοβαρο. Αυτο με εχει γεμισει ανασφαλειες, θεωρω οτι κανω κατι λαθος κ οτι για καποιο λογο οι αντρες δεν με βλεπουν σοβαρα. Ακομα κ αν κατι ξεκινησει με καλες προοπτικες κ ο αλλος δειχνει ενδιαφερον προς εμενα, εγω ειτε θα υποθεσω οτι ειναι απεγνωσμενος ειτε οτι ενδιαφερεται μονο για σεξ ή οτι μιλαει κ με αλλες ή γενικα λογω του φοβου μου οτι κατι θα στραβωσει καταστρεφω μονη μου με τις ανασφαλειες μου καθε γνωριμια. Με την πρωτη βλακεια που θα κανει ο αλλος συμπεραινω οτι δεν με γουσταρει, οτι παιζει μαζι μου κλπ οποτε φευγω πρωτη για να μην αφησω τον αλλον να φυγει πρωτος και πληγωθω.Σιγουρα θεωρω οτι οι ανασφαλειες μου επηρεαζουν την πορεια μιας γνωριμιας αλλα απο την αλλη θεωρω οτι ειναι λογικο οταν δεν ξερεις καποιον καλα να μην μπορεις να τον εμπιστευτεις και να εχεις ανασφαλειες. Δηλαδη νομιζω οτι καθε γυναικα(και αντρας) στην αρχη μιας γνωριμιας εχει ανασφαλειες και αυτο ειναι λογικο σε ενα βαθμο. Προσπαθω παρα πολυ να το δουλεψω αυτο, προσπαθω να υπενθυμιζω στον εαυτο μου οτι ειναι λογικο καποιος που δεν σε ξερει καλα να μην νιωθει τοσο εντονο δεσιμο μαζι σου, οποτε δεν θα του λειπεις πχ τοσο πολυ κ προσπαθω να μην το παιρνω προσωπικα αν ο αλλος δεν μου απαντησει για ωρες σ ενα μηνυμα κλπ. Αλλα κ παλι υπαρχουν πραγματα που δεν μπορω να ανεχτω. Δεν δεχομαι ο αλλος να με προσβαλλει, να με υποτιμα, να μη με σεβεται κλπ. Αν πχ κανονισουμε να βρεθουμε με καποιον κ το ακυρωσει τελευταια στιγμη κ κανει το ιδιο πανω απο μια φορα χωρις σοβαρη δικαιολογια, ε δεν καθομαι να ξανακανονισω μαζι μου. Γιατι να ανεχτω τετοια ασεβη συμπεριφορα? Επειδη ομως πολλοι ανθρωποι δυστυχως ανεχονται τετοιες συμπεριφορες, το οτι εγω δεν τις δεχομαι ισως δινει σε καποιους την αισθηση οτι ειμαι απαιτητικη. Ομως δεν μπορω να δεχτω οτι ειμαι ο μονος ανθρωπος που εχω καποιες βασικες απαιτησεις. Οποτε δεν μπορω να δεχτω οτι αυτος ειναι ενας λογος που δεν εχω συντροφο. Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει, ειλικρινα. Θα μπορουσα να πω οτι ειμαι εμφανισιμη απ ο,τι μου λενε, αλλα δεν εχει σημασια αυτο, γιατι θεωρω οτι καθε ανθρωπος ειναι αξιος να αγαπηθει, ειτε εχει εμφανιση μοντελου, ειτε εχει μια οχι κ τοσο εντυπωσιακη εξωτερικη εμφανιση. Στην τελικη το μεσα ειναι αυτο που θα εντυπωσιασει καποιον κ θα τον κανει να θελει να μεινει μαζι σου.
6
 
 
 
 
σχόλια

Ένα κατεβατό για να μας πεις ότι προτιμάς να είσαι μόνη (αλλά δεν το παραδέχεσαι). Τώρα τα υπόλοιπα που γράφεις πιο πολύ για δικαιολογίες μου ακούγονται.

με το παραμικρο τους χωριζεις γιατι νομιζεις οτι θα σε χωρισουν αυτοι πρωτοιη θα σου κανουν κουτσουκελα και θα πληγωθει ο εγωισμος σου. τρικυμια εν κρανιω. αλλαξε τροπαριο γιατι συνεχεια αυτο θα γινεται. αν δε μπορεις, η δε θελεις να αλλαξεις, τουλαχιστον μη κανεις σχεσεις και πληγωνεις αδικα τους αλλους. μαλλον δε κανεις για σχεση

Στην δική σου περίπτωση όλα είναι προκαθορισμένα και τελεσίδικα. Με τον τρόπο που τα βλέπεις δηλαδή. Έχεις βαθμίδες για το κάθε τι που αφορά την εκάστοτε έξοδο σου με κάποιο παλικάρι, είναι σαν να τους περιμένεις στην γωνία, πότε θα κάνουν το τραγικό λάθος, ότι κι αν είναι αυτό, για να απομακρυνθείς και να νιώσεις δικαιωμένη. Δεν ανέχεσαι νομίζω τον εαυτό σου, απέναντι σε μια σχέση, και όχι όλα αυτά που μας περιγράφεις. Προτείνω να χαλαρώσεις και να απολαύσεις μια όμορφη βραδιά, να διασκεδάσεις με την καινούργια γνωριμία χωρίς πολλές αναλύσεις. Δεν θέλουν και όλοι οι άνθρωποι το κακό μας. Δεν υπάρχουν παντού πλεκτάνες. Απλώς να, μην χάνεις χρόνο και ωραίες στιγμές .

Απεργία την Πρωτομαγιά