ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη: Κάτι κρύβουν και οι δύο - Έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις

Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη: Κάτι κρύβουν και οι δύο - Έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις Facebook Twitter
0

Σύντομα θα έχουμε νέα συνταρακτικά, εκτίμησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star,  ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ. ΑΣ. αναφερόμενος στη κατηγορούμενη και προφυλακισθείσα Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, είπε πως «ο ένας εκβιάζει τον άλλο».

«Ούτε λίγο ούτε πολύ οι ιατρικές γνώσεις της κ. Πισπιρίγκου υποκατέστησαν και τις γνώσεις των γιατρών. Μία μάνα που έχει τα παιδιά της ασθενείς στα νοσοκομεία και ψάχνει να βρει διάφορες φαρμακευτικές ουσίες και μάλιστα, ουσίες που είναι αναισθητικές ή προκαλούν τον θάνατο, δείχνει ότι ξέρει πάρα πάρα πολλά», σχολίασε. 

«Δε θα ήταν καθόλου ηλίθια -γιατί είναι πολύ έξυπνη- να δώσει μία παραγγελία μέσω διαδικτύου για να προμηθευτεί την οποιαδήποτε ουσία, δεδομένου ότι αυτές οι παραγγελίες πληρώνονται πάντα με πιστωτική κάρτα, άρα υπάρχουν και τα στοιχεία ταυτότητας του αγοραστή» ανέφερε ο ίδιος, εκτιμώντας πως «η ουσία αυτή (κεταμίνη) δόθηκε στα χέρια της προφανώς από τη μαύρη αγορά, από αγορά όπου αναζητούν χρήστες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών» σημείωσε. 

«Ως κατηγορούμενη έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Οι επιστήμονες αναδεικνύουν την πραγματικότητα δεδομένου του ότι η ουσία αυτή χορηγήθηκε σε ένα μονόκλινο δωμάτιο στο οποίο τουλάχιστον την τελευταία μιάμιση ώρα ήταν μόνη της και από εκεί και πέρα κανένας επιστήμονας, κανένας γιατρός δεν θα χορηγούσε μία τέτοια ουσία σε ένα παιδί που είχε καταλήξει».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου πως η κεταμίνη βρισκόταν στο βαλιτσάκι των γιατρών, ο κ. Κατερινόπουλος είπε: «Κάθε καλόπιστος πολίτης δεν μπορεί να γνωρίζει τι περιέχει ένα ιατρικό βαλιτσάκι. Πού τα γνώριζε όλα αυτά η κυρία αυτή; Και ήρθε να μας πει ότι έψαχνε για την κεταμίνη τότε που έμαθε για την ουσία. Έχει βαλθεί, μάλλον, να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, για τους δικούς της λόγους. Αυτή στη δεξιά εξέδρα προφανώς και ο Μάνος στην αριστερή. Αλλά κάπου οι μπάλες θα επιστρέψουν το κέντρο του γηπέδου και υποθέτω πως θα συγκρουστούν». 

Σχολιάζοντας τη διογκούμενη ένταση μετά των δύο συζύγων, εκτίμησε πως «δεν βοηθάει κανέναν από τους δύο. Βεβαίως και βοηθάει τις Αρχές. Είχα πει ο ίδιος πως η ένταση θα βοηθήσει. Γιατί; Γιατί κάτι κρύβουν και οι δύο. Ο Μάνος στέλνει μηνύματα μέσω της κατάθεσής του στην κυρία Πισπιρίγκου που είναι στον Κορυδαλλό και εκείνη μέσω των ΜΜΕ στέλνει τα δικά της, προφανώς εκβιάζοντας ο ένας τον άλλο».

Καταλήγοντας, ο κ. Κατερινόπουλος εκτίμησε πως «σύντομα θα έχουμε νέα συνταρακτικά. Τάμπλετ, κινητά και λάπτοπ είναι μάρτυρες αμίλητοι, δεν εκβιάζονται, δε διαψεύδονται και λένε πάντα την αλήθεια».

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM