ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2022 | 16:23

.

Είμαι 20 χρόνων και έχω βαρεθεί να ακούω γύρω μου συνέχεια να με σχολιάζουν για το βάρος και το σώμα μου . Σίγουρα για την ηλικία μου είμαι πιο μικροκαμωμένη , είμαι αδύνατη αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που επέλεξα εγώ. Τρώω κανονικά αλλα μου είναι δύσκολο να βάλω βάρος.Σιγουρα είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά δεν μπορώ να το σκέφτομαι συνέχεια ..από την στιγμή που τρώω και νιώθω καλά με την υγεία μου . Όμως , με ενοχλεί όταν το σχολιάζουν ακόμη και φίλοι μου αυτό ενώ ξέρουν ότι δεν παίζει θέμα με την διατροφή . Προσωπικά εγώ δεν έχω γυρίσει να σχολιάσω μπροστά στον άλλον κάτι για την εμφάνιση του ..ειδικά αν είχα στον μυαλό μου ότι μπορεί να τον ενοχλούσε . Σίγουρα πολλοί θα απαντήσετε μην δίνεις σημασία , αλλά κάθε φορά που μου το λέει κάποιος με ρίχνει κατευθείαν ψυχολογικά . Τις προάλλες κάποια με είπε 'μικροσκοπική' δηλαδή οκ κάπου έλεος με τα σχόλια .
5
 
 
 
 
σχόλια

Έλα μωρέ, κλασικά, τα ξες, δεν θα ξες;! Άμα έχεις σωματότυπο Bellucci θα σου λέγανε "μήπως να πρόσεχες λίγο, μην τα βάλεις τα κιλά γιατί στο τσακ είσαι" και άμα έχεις σωματότυπο Vodianova (όπως εσύ καλή ώρα) μια ζωή θα σου λένε "να φας κανονικά γιατί είσαι σκέτο κόκκαλο." Έχεις το δικό σου σώμα και στυλ και να το χαίρεσαι, μην ακούς. Δεν είσαι εκατοστάευρω να χαροποιήσεις τους πάντες. Καμιά φορά ακόμα και τα καλοπροαίρετα πειράγματα φίλων μάς βγαίνουν απ' τα αυτιά. Κι όποιος άσχετος σε λέει μικροσκοπική, το μυαλό του είναι και φαίνεται μικροσκοπικό.

Ξέρουν οτι νιώθεις άσχημα και το κάνουν επίτηδες!
Και εμενα μου ελεγαν, πως είσαι έτσι!! φάε να φανείς γυναίκα... αλλά στα 30+ ποια τρωει σοκολάτες χωρίς ενοχές ενω οι αλλοι μετρανε θερμιδες;;;
Μη νιώθεις άσχημα που είσαι πιο αδύνατη, ούτε 'μικροκαμωμενη' και να υποθεσω θα έχεις και baby face. Αυτά είναι προσοντα, που θα τα εκτιμήσεις σε μια δεκαετία και θα λες τι καθόμουν και στεναχωριομουν!
Απο τα 30 και μετά, εσύ θα φαίνεσαι πάντα, μια δεκαετία κάτω... μπουμπούκι....τοτε να τους δω :)

Από τη στιγμή που σου αρέσεις και είσαι υγιής δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις ... Σχόλια ακούγονται παντα όπως κ να είσαι ... Κι αν τα άτομα που σε σχολιάζουν κ σε κάνουν να νιώθεις άσχημα με σένα είναι "φίλοι "σου τότε νομίζω ότι καλό θα ήταν να τους απομακρύνεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ