ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2022 | 12:47

-

Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και ενάμιση χρόνο,σε γενικές γραμμές είμαστε καλά,στο μόνο που το έχουμε χάσει λίγο τελευταία είναι στο θέμα της επικοινωνίας.Βρήκα τυχαία στα social έναν παλιό γνωστό μου,αρχίσαμε να μιλάμε,και αυτό συμβαίνει εδώ και 2 μήνες.Δέν υπάρχει κάτι πονηρό,από την πλευρά μου σίγουρα,αλλά και εκείνος δέν μου δείχνει κάτι τέτοιο.Απλά έχουμε πολύ καλή επικοινωνία,κάτι το οποίο εμένα μου είχε λείψει και είχα ανάγκη.Εννοείται πως το αγόρι μου δέν ξέρει τίποτα γι'αυτό,για τον προφανή λόγο ότι φοβάμαι μήπως με παρεξηγήσει.Ο γνωστός μου,έχει εκφράσει την επιθυμία να συναντηθούμε και από κοντά γιατί θα ήθελε πολύ να με ξαναδεί μετά από 4 χρόνια που έχουμε να βρεθούμε(ήταν τότε που βρισκόμασταν σε κοινή παρέα)αλλά πρός το παρόν αποφεύγω να συμβεί κάτι τέτοιο.Κατά βάθος όμως θα ήθελα να το επιχειρήσω,για να καταλάβω από την δια ζώσης επαφή μας πώς με βλέπει εκείνος,και να κρίνω άν πρέπει να συνεχιστεί η επικοινωνία μας.Όλα αυτά,γιατί πάνω απ'όλα νιώθω τύψεις απέναντι στο αγόρι μου,άν και δέν έχω κάνει κάτι ανήθικο.Ποιά είναι η γνώμη σας;
9
 
 
 
 
σχόλια

Φιλενάδα θα στα πω όλα μαζί. Πρώτον ο γνωστός σου σε γουστάρει κατά πάσα πιθανότητα. Δεύτερον η σχέση σου είναι τελειωμένη και δεν το ξέρεις. Τρίτον νιώθεις ένοχη γιατί όντως είναι κάπως το ότι καλύπτεις μία ανάγκη με άλλον άντρα (ο οποίος μάλλον σε γουστάρει) και όχι το αγόρι σου. Τέταρτον 2 μήνες είναι πολύς καιρός για να μην είσαι ειλικρινής. Πες επιτέλους το θέμα σου στο αγόρι σου και δέξου την πραγματικότητα... Χωρίς επικοινωνία αυτό θα γίνεται, θα ψάχνεις να καλυφθείς αλλού , είτε με αυτόν τώρα είτε με άλλους. Αυτό θες να γίνεται;

Περιμένω να δω πόσες φίλτατες εδώ θα δικαιολογήσουν την συμπεριφορά σου και θα σε υποστηρίξουν. λολ

Υ.Γ. Σαν γυναίκα, θες να ''στρώσεις το έδαφος'' με κάποιον άλλον, πριν χωρίσεις. Διότι δεν θες να μείνεις μόνη όταν σουτάρεις τον νυν σου.

Αλλά αυτό που περιγράφεις το θεωρώ λάθος. Δεν χρειάζεται να κάνεις ντε και καλά σεξ με τον άλλον για να θεωρηθεί ανήθικο.
Αν στο έκανε αυτό ο σύντροφος σου πως θα ένιωθες?

Το σκ@τ@ έχετε πάθει όλοι-ες με το κέρατο τελευταία?
Χωρίστε πρώτα και μετά βγάλτε τα μάτια σας με όποιον-α θέλετε.

Και εδώ έχουμε την κλασική κίνηση της "μαϊμούς" φίλες και φίλοι. Δεν αφήνει ποτέ το ένα κλαδί πριν πιάσει πρώτα το επόμενο. Η αλήθεια που δεν παραδέχεσαι ούτε στον εαυτό σου, έχει ως εξής Εξ. Έχεις βαρεθεί το αγόρι σου (άστα αυτά περί επικοινωνίας) και έχεις ήδη βγει στις αγορές για αναζήτηση του επόμενου, ο οποίος βρέθηκε από το μακρινό παρελθόν (τι πιο εύκολο;) όμως δεν θέλεις να ρισκάρεις κιόλας, θέλεις να το σιγουρέψεις πρώτα (συναισθήματα check, εμφάνιση check, συμπεριφορά check, οικονομική άνεση check, και φυσικά καλό σεξ check) και μετά να πεις στο αγόρι σου το κλασικό "θέλω να μείνω λίγο μόνη μου να σκεφτώ". Έτσι έχουν τα πράγματα, γιατί αν ήσουν ερωτευμένη με το αγόρι σου θα κοιτάζες να διορθώσεις το οποιαδήποτε πρόβλημα και όχι να ψαχτείς αλλού. Ούτε μπερδεμένη είσαι, ούτε προβληματισμένη ούτε τίποτα, (μην μας πουλάς δράμα γιατί δεν αγοράζουμε) απλά έχεις μια συγκεκριμένη στρατηγική στο μυαλό σου την οποία και θα εφαρμόσεις ψάχνοντας παράλληλα για ψεγάδια στην σχέση σου προκειμένου να απενοχοποιήσεις την κίνησή σου αυτήν.

Καμιά φορά ίσως η κίνηση μαϊμού που λες βοηθάει. Έχω φίλη που από την πολύ ηθική της δεν κάνει το παραμικρό με άλλον ούτε να μιλήσει ούτε να της περάσει από το μυαλό. Ίσως όμως θα έπρεπε γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν αποφασίζει ποτέ λόγω ανασφάλειας να φύγει από μια σχέση η οποία είναι πολύ τοξική.

@Sali
Οπότε θα πρέπει να μην έχει ηθική σύμφωνα με τα λεγόμενα σου και να πράξει ανήθικα, επειδή δεν έχει το θάρρος και την ωριμότητα να βγει από μια τοξική σχέση.

Δεν έχεις ιδέα πόσο λάθος ακούγεται αυτό.

Και ποιος της είπε ότι είναι υποχρεωμένη να μένει σε μια σχέση με το ζόρι; Ας χωρίσει αν δε της αρεσει αν έχει τα κότσια να μείνει μόνη της και ας βρει τον επόμενο. Όχι να καροϊδεύει τον άνθρωπο που είναι μαζί και παράλληλα να ψάχνεται. Αυτό είναι τέρμα εγωιστικό και ανήθικο.

Νομίζω ότι το υπεραναλύεις χωρίς λόγο. Αν δεν υπάρχει κάτι το πονηρό κι ανήθικο από μεριάς σου όπως λες, γιατί να παρεξηγήσει το αγόρι σου την επικοινωνία σας; Κι επίσης, έχεις πει στο γνωστό σου ότι έχεις σχέση, του το έχεις αναφέρει έστω φευγαλέα; Μην κανονίσετε να βρεθείτε για απλό καφέ και σου έρθει με λουλούδια και ερωτική εξομολόγηση το παιδί, γι' αναποφευχθούν τέτοιες παρεξηγήσεις το λέω. Κι επίσης, ποιο το θέμα, βγείτε μια φορά να τα πείτε οι δυο σας και κάλεσε το αγόρι σου να έρθει να σας βρει αργότερα για να δει ότι δεν τρέχει κάτι. Έχουμε social media και συμβαίνει να ξαναβρίσκουμε διάφορους παλιούς γνωστούς μας από τα πανεπιστημιακά χρόνια ή από κοινή δουλειά ή παρέα. Αν το γεγονός ότι μιλάς μ' έναν γνωστό σου θα παρεξηγηθεί κατευθείαν από το αγόρι σου ως αυτόματη απιστία, τότε excuse me, αλλά κάπου κάποιος δεν τα κατάλαβε καλά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ