ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2021 | 21:29

-

Το προηγούμενο Σάββατο είχα γενέθλια,και το αγόρι μου μου έκανε δώρο ένα μονόπετρο από λευκόχρυσο.Μου φάνηκε περίεργο να μου κάνει τέτοιο δώρο που συνηθίζεται σε προτάσεις γάμου,αλλά πέρα από αυτό,είμαστε μόνο 8 μήνες μαζί.Όταν του είπα όλα αυτά,μου απάντησε ότι ήθελε μόνο να μου κάνει ένα καλό δώρο και να βλέπει να το φοράω.Με το που το είδα κατάλαβα ότι είναι ακριβό,και σήμερα από περιέργεια πήγα σε ένα κοσμηματοπωλείο για να το εκτιμήσουν.Όταν ο κοσμηματοπώλης μου είπε για την αξία του(τετραψήφιος αριθμός)τρελάθηκα.Το αγόρι μου μου είπε ότι θέλει να το φοράω,αλλά πώς να γίνει αυτό;Αυτό θα κάνει μπάμ και στην οικογένεια μου,στους φίλους μου,στη δουλειά μου.Δέν θα έπρεπε να με νοιάζει βέβαια,αλλά εγώ νιώθω άβολα.Δέν ξέρω γιατί το σκέφτομαι έτσι.
9
 
 
 
 
σχόλια

Ζεις ένα δράμα...Σου έκανε ένα ακριβό δώρο το πλούσιο αγόρι σου..

Πως ξεπερνάει κανείς κάτι τέτοιο?

Fun fact : Αν σου έκανε κανα φτηνιάρικο θα έκανες και το ανάλογο ποστ.

Υπεροχο δωρο. Προφανως δεν θελεις να παρερμηνευθει στους γυρω σου σαν προταση γαμου. Παντως αν αποφασισεις να το φορας μονο σε συγκεκριμενες περιστασεις και να το βγαζεις συχνα, προσεχε να το φυλας παντα σε κουτακι για να μην το χασεις.

Για να τοποθετηθούμε εδώ πρέπει να γνωρίζουμε το εισόδημα του αγοριού σου ή/και των γονιών του. Αν π.χ. βγάζει ένα δεκαχίλιαρο το μήνα ή απλά έχει μια σημαντική περιουσία (αυτός ή οι γονείς του), το 1μιση χιλιάρικο που ίσως πλήρωσε μπορεί να μην είναι τίποτα γι αυτόν. Να είναι δηλαδή σα να σου κάνει δώρο faux bijoux ένας χαμηλόμισθος ή άνεργος. Τώρα αν πράγματι γνωρίζοντας την οικονομική του κατάσταση θεωρείς ότι το 1μιση χιλιάρικο είναι πολλά λεφτά γι αυτόν πρέπει να προβληματιστείς...Ίσως σε βλέπει αρκετά σοβαρά και σύντομα θα υπάρξει πρόταση για εμβάθυνση της σχέσης με αρραβώνα, γάμο ή κάτι τέτοιο.

Σημ: Φόρα το λίγο για να το δει και να χαρεί αλλά γενικά μην το φοράς από δω κι από 'κει. Κυρίως γιατί όσο περισσότερο το φοράς τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να το χάσεις ή να σε βάλουν στο μάτι για κλοπή.

Προσωπικά το θεωρώ κατινιά που πήγες για εκτίμηση το δώρο να πω την αλήθεια και απλώς απορώ. Γιατί δεν το φοράς όπως τόσο απλά σου ζήτησες χωρίς πολλές αναλύσεις? Και τόσο απλά επίσης να δίνεις εξηγήσεις σε όλους αυτούς του κύκλου σου που θα τους κάνει μπαμ. Αν τελικά πρέπει και να δίνεις εξηγήσεις..
Σε μια κουταλιά πνίγεστε βρε παιδί μου.

Μάλλον νιώθεις άβολα επειδή προφανώς δε μπορείς να ανταποδώσεις τέτοιο δώρο. Όμορφη κινηση, απλα να είσαι σίγουρη ότι η δουλειά που κάνει υποστηρίζει τέτοιου είδους αγορές και δεν είναι μπλεγμένος σε τίποτα παράνομο(σορι αλλά τόσα ακούγονται).

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ