ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Βουλή: Με τις ψήφους της ΝΔ πέρασε το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό

Βουλή: Με τις ψήφους της ΝΔ πέρασε το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Με τις ψήφους της ΝΔ πέρασε στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό

Στην ονομαστική ψηφοφορία, που ζήτησαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας ψηφίστηκε επί της αρχής, επί των άρθρων και στο σύνολό του με 158 υπέρ και 141 κατά. 

Με ευρύτερη πλειοψηφία ψηφίστηκαν και οι δύο υπουργικές τροπολογίες που είχαν κατατεθεί από τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας.

Ολοκληρώνοντας τη διήμερη συζήτηση για το νομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης έκανε λόγο για μια «σύγχρονη μεταρρύθμιση που θα έπρεπε να είχε προχωρήσει εδώ και χρόνια». 

Νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας είχε χαρακτηρίσει «ύβρη για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές» το νομοσχέδιο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων ότι η επιχειρούμενη αλλαγή του ασφαλιστικού «δεν εγκυμονεί μόνο δυνητικούς κινδύνους, αλλά και βεβαιωμένες ζημιές, που με τους δικους σας υπολογισμούς κυμαίνονται από 56 έως πάνω από 70 δισεκατομμύρια». 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Πολιτική
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM