Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου ο καθ' ομολογίαν δράστης

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου ο καθ' ομολογίαν δράστης Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στο Κέντρο Υγείας Νάξου μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, καθώς υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες είτε για απόπειρα αυτοκτονίας ή για επιληπτική κρίση.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, από τον συνήγορό του, ο 30χρονος εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο Υγείας Νάξου όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος μέχρι και αυτή την ώρα.

Ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί στις 10 στον ανακριτή, ωστόσο κάτι τέτοιο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται να καθίσταται αδύνατον.

Ωστόσο, την τελική απόφαση για το αν θα μπορέσει να απολογηθεί ανήκει στον θεράποντα ιατρό.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΛΙΜΑΝΙ

Ελλάδα / Το τραμ φτάνει έως το λιμάνι Πειραιά - Σε λειτουργία από σήμερα η στάση «Ακτή Ποσειδώνος»

«Λύσαμε ένα πρόβλημα που κρατούσε μια έτοιμη στάση τραμ σε εγκατάλειψη, εξαιτίας ασυνεννοησίας δημόσιων υπηρεσιών», αναφέρει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης
THE LIFO TEAM