ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Lil Nas X απαντά στα ομοφοβικά σχόλια μετά το φιλί στα BET Awards: «Αγαπώ αυτό που είμαι»

Lil Nas X Facebook Twitter
0

Ο Lil Nas X κατάφερε αναμφίβολα να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο στο κόκκινο χαλί αλλά και τη σκηνή των BET Awards 2021

Ο 22χρονος ράπερ επέλεξε ένα φαντασμαγορικό, μακρύ φόρεμα για το κόκκινο χαλί πριν την τελετή απονομής των μουσικών βραβείων. 

Λίγο αργότερα, τιμώντας τον Μάικλ Τζάκσον, άντλησε έμπνευση από την αιγυπτιακή αισθητική του βιντεοκλίπ «Remember The Time» όταν εμφανίστηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το «Montero (Call Me By Your Name)».

Στο τέλος, ο διάσημος ράπερ έδωσε ένα παθιασμένο φιλί σε έναν από τους άντρες χορευτές, που τον συνόδευαν, με αποτέλεσμα πολλοί από τους καλεσμένους στο κοινό να σηκωθούν όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν.

Ωστόσο δεν χάρηκαν όλοι με την ιδέα του, καθώς η εμφάνιση προκάλεσε αμφιλεγόμενες αντιδράσεις στα social media, όπου αρκετοί χρήστες στο Twitter την χαρακτήρισαν «εντελώς ακατάλληλη», με τον Lil Nas X να απαντάει προσωπικά σε πολλούς από αυτούς. 

Όταν κάποιος χρήστης έγραψε πως ο ράπερ δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί την αφρικανική κουλτούρα για μια τέτοια εμφάνιση, σημειώνοντας ότι θα έπρεπε «να σέβεται του προγόνους μας», ο Lil Nas X απάντησε λέγοντας: «Σε όλους σας αρέσει να προσποιείστε ότι η ομοφυλοφιλία δεν υπήρχε στην αφρικανική κουλτούρα». 

Ο Lil Nas X, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Montero Lamar Hill, απάντησε επίσης εκτενώς μέσω Twitter στα ομοφοβικά σχόλια, μια μέρα μετά την τελετή απονομή των BET Awards.

«Μισείτε όλοι τον εαυτό σας τόσο πολύ. Ζείτε όλοι τις ζωές σας κάνοντας ό,τι μπορείτε για να καθησυχάζετε τους στρέιτ. Όλοι σας νιώθετε άβολα με ό,τι κάνω επειδή όλοι σας φοβάστε ότι θα νιώθουν άβολα απέναντί σας. Δουλέψτε με τους εαυτούς σας, αγαπώ το ποιος είμαι και ο,τιδήποτε αποφασίζω να κάνω. Κάντε το κι εσείς», ανέφερε. 

Ο Lil Nas X αποκάλυψε σε νέο tweet πως η εμφάνισή του στα BET Awards υπήρξε ιδιαιτέρως αγχωτική για τον ίδιο και χρειάστηκε «πολύ χρόνο για να προετοιμαστεί πνευματικά» επειδή γνώριζε πως «θα έκανε κάτι τέτοιο μπροστά στους στρέιτ συναδέλφους του». 

Ωστόσο έσπευσε να προσθέσει πως «αν δεν σπρώξεις τον εαυτό σου έξω από την comfort zone σου, ποτέ δεν θα μεγαλώσεις». 

Όταν κάποιος χρήστης τον κατηγόρησε πως έχει «ανασφάλεια με την σεξουαλικότητά» του και «κάνει υπερπροσπάθεια με κάθε ευκαιρία», ο Lil Nas X παραδέχθηκε πως όντως είναι ανασφαλής. 

«Έχεις δίκιο, είμαι ανασφαλής για την σεξουαλικότητά μου. Έχω ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μου. Ποτέ δεν το αρνήθηκα αυτό», εξήγησε. «Όταν είσαι αναγκασμένος από την κοινωνία να μισείς τον εαυτό σου όλη την ζωή σου χρειάζεται πολύ καιρός να το ξεμάθεις. Και γι' αυτό ακριβώς κάνω ό,τι κάνω», πρόσθεσε.

Βέβαια αρκετοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν υποκρισία εκ μέρους των αντρών την αρνητική κριτική απέναντι στον Lil Nas X και το φιλί των BET Awards.

«Ποια η διαφορά;», σημείωσε κάποιος χρήστης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την εμφάνιση του 22χρονου ράπερ και μια από το διάσημο φιλί της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με την Μαντόνα, στα MTV Video Music Awards του 2003.

«Δυο γυναίκες να φιλούν η μια την άλλη είναι απολαυστικό αλλά να βλέπεις δυο άντρες σε αηδιάζει. Είναι υποκριτικό», πρόσθεσε μια άλλη χρήστης. 

Σε γενικές γραμμές, αρκετοί ήταν οι χρήστες που εκθείασαν την κίνηση του ράπερ, που για την ιστορία το 2019, είχε κλείσει το Pride Month αποκαλύπτοντας ότι είναι γκέι. 

«Ο Lil Nas X το έκανε!!. Να είστε ατρόμητοι», σχολίασε ο Sean "Diddy" Combs για την εμφάνιση στα BET Awards. 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ